Πολιτικη & Οικονομια

Αδέρφια Τσίπρα για τα δάνεια: Η συκοφαντία θα αντιμετωπιστεί στα δικαστήρια

Ανακοίνωση και από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hhhhh.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Συκοφαντία καταλογίζουν στη ΝΔ τα αδέρφια του πρωθυπουργού Δημήτριος και Ζανέτ Τσίπρα, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Μαξίμου και αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τα δάνεια της τεχνικής εταιρείας των αδελφών του πρωθυπουργού.

Με δήλωσή τους ο Δημήτριος Τσίπρας και η Ζανέτ Τσίπρα τονίζουν:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με την οποία χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, «αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κ. Μαρινάκη» και «παρεμπιπτόντως αρχηγό της ΝΔ». Η ανακοίνωση σημειώνει ότι «οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης» θα δοθούν από τους θιγόμενους «εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων».

Επίσης κατηγορεί τη ΝΔ ότι εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα, ευρισκόμενη σε «μεγάλο στρατηγικό αδιέξοδο» και «πανικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κου Μαρινάκη - και παρεμπιπτόντως αρχηγού της ΝΔ - καθώς και της βοηθού του, κας Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ωστόσο όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα.

Η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια στα οποία η ΝΔ την καταδίκασε, η υπόθεση Novartis ωριμάζει και εγκυμονεί, ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του.

Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και δικαιολογημένος ο πανικός. Και πώς να τον κρύψωμεν άλλωστε...».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ