- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σπυράκη: Η ΝΔ είναι υπέρ της διατήρησης των ανοικτών διαύλων με την Τουρκία
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν
«H Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της διατήρησης των ανοικτών διαύλων με την Τουρκία και την τουρκική ηγεσία. Σε κάθε ευκαιρία και σε όλες τις διεθνείς ευκαιρίες που δόθηκαν και δίνονται στον κ. Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία θέτει μετ΄ επιτάσεως το θέμα της άμεσης απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών». Τα παραπάνω δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στην παρουσία της κ. Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως τόνισε η εκρπόσωπος Τύπου της ΝΔ, «ο κ. Μητσοτάκης έχει θέσει το θέμα αυτό και στο υψηλότερο επίπεδο, στη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και σε όλες τις διμερείς συναντήσεις που έχει με επικεφαλής κομμάτων και πρωθυπουργούς». «Είναι απαραίτητο να διατηρηθούν ανοικτοί δίαυλοι», σημείωσε.
Συνεχίζοντας η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε και στο tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. «Η κυρία Μπακογιάννη απάντησε στο θεσμικά απαράδεκτο, στο χυδαίο tweet του κ. Καμμένου. Στην ουσία του θέματος η Νέα Δημοκρατία θέλει να διατηρηθούν ανοικτοί δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία, ώστε να υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης με τους γείτονες», δήλωσε η κ. Σπυράκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.