Πολιτικη & Οικονομια

Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση ο Παύλος Πολάκης

Υποχρεώνεται να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση αλλιώς θα έχει πρόστιμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
polakis2.jpg
© eurokinissi

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για την ανάρτηση του εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Σταμάτη Πούλη.


Με βάση την απόφαση αυτή, ο κ.Πολάκης, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.000€ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ.Πούλη, να κατεβάσει την ανάρτηση του από 3 Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε. Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100€/μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης.


Παράλληλα, ο κ. Πολάκης, θα πρέπει να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600€ και το παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250€, για το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης δεν παρίσταται στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Να θυμίσουμε, ότι ο κ. Πολάκης, είχε αναρτήσει στις 3 Μαΐου 2017 το εξής: 

polakis.jpg

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY