Πολιτικη & Οικονομια

«Happy Birthday» τραγούδησε στον Νίμιτς ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών (video)

Έφτασαν στις Πρέσπες Τσίπρας και Κοτζιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η άφιξη Κοτζιά στις Πρέσπες και το happy birthday στον Νίμιτς

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο παραλίμνιο χωριό Ψαράδες, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον Μάθιου Νίμιτς, ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, τον επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν και την Ροζμαρί Ντι Κάρλο, εκπρόσωπο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, αναπληρώτρια γ.γ. για Πολιτικές Υποθέσεις.

Στις Πρέσπες, στο Τριεθνές, στο δικό μας ραντεβού με την ιστορία. Ένα σημείο που έχουν διασχίσει νικητές και ηττημένοι της ιστορίας.

Από την απέναντι πλευρά φτάνει στους Ψαράδες ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, με σκάφος μέσω της λίμνης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι έσπευσαν στη μαρίνα για να τους υποδεχθούν στη μαρίνα και αμέσως μετά θα μεταβούν πεζή, σε απόσταση λίγων μέτρων, στη διαμορφωμένη εξέδρα που έχει στηθεί και διαθέτει τέντα για την προστασία από καιρικά φαινόμενα.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έφτασε και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Ο κ. Κότζιας πριν πει... οτιδήποτε, τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Μάθιου Νίμιτς που σήμερα έχει τα γενέθλιά του!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ