- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκοπιανό: Κενό ενημέρωσης από το ΥΠΕΞ καταγγέλλει η ΝΔ - Αυστηρή προειδοποίηση σε Τσίπρα
Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην αξιωματική αντιπολίτευση για τις δηλώσεις Μιλόσοσκι
Την αυστηρή προειδοποίηση στον πρωθυπουργό ότι «δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα» σε μία συμφωνία στο Σκοπιανό «που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος», επαναλαμβάνει η ΝΔ.
Η ΝΔ αναφέρει παράλληλα στην ανακοίνωσή της ότι χθες ζήτησε επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την τοποθέτηση του πρώην ΥΠΕΞ των Σκοπίων που θέλει Τσίπρα - Ζάεφ να καταλήγουν σε συμφωνία τις αμέσως επόμενες μέρες, μέχρι σήμερα ωστόσο, τονίζεται, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών «δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην αξιωματική αντιπολίτευση».
«H ΝΔ, δια του αρμόδιου τομεάρχη της κ. Γ.Κουμουτσάκου, ζήτησε χθες στις 5.45 το απόγευμα επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο των Εξωτερικών για τη δημόσια τοποθέτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι που θέλει τον κ. Αλέξη Τσίπρα να είναι έτοιμος να δεσμεύσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, την χώρα με μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Μέχρι την ώρα που εκδίδεται η ανακοίνωση της ΝΔ (12.40 μμ), ο κ. Κοτζιάς δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην αξιωματική αντιπολίτευση», αναφέρει συγκεκριμένα η ΝΔ σχολιάζοντας ότι «προφανής στόχευση των κ. Τσίπρα και Κοτζιά είναι να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων».
«Προειδοποιούμε τον πρωθυπουργό για μια ακόμη φορά: Δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει την χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη αν συναινέσει σε μια συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος», καταλήγει η ΝΔ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Τα κυβερνητικά αποτελέσματα για το ιδιωτικό χρέος
Δεν έχει τόση σημασία το ποιος θα μιλήσει πρώτος όσο το τι θα πει.
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.