Πολιτικη & Οικονομια

Το Facebook ζήτησε συγγνώμη από τον Μπογιόπουλο

Κοντονής: Απαράδεκτη ενέργεια να του κατεβάσουν την ανάρτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpogiopoulos.jpg
©EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Απαράδεκτη ενέργεια χαρακτήρισε σε συνέντευξή του στον Alpha 989 το κατέβασμα της ανάρτησης του Νίκου Μπογιόπουλου από το Facebook. Έπειτα από παρέμβασή του στο Συμβούλιο των Υπουργών Δικαιοσύνης, ο Επίτροπος ανέλαβε πρωτοβουλία, η σελίδα επανήλθε και το Facebook ζήτησε συγγνώμη. 

 «Δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα περιστατικά τα οποία συνιστούν λογοκρισία. Το κατέβασαν (την ανάρτηση του Ν. Μπογιόπουλου). Ήταν απαράδεκτη αυτή η ενέργεια. Βρισκόμουν στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης, συζητούσαμε εκείνη τη μέρα για τα θέματα των διαπραγματεύσεων των παρόχων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το έθεσα αμέσως. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτού του τύπου η λογοκρισία σε κείμενα. Υπήρχε φωτογραφία της εκτέλεσης πατριωτών στην Κάνδανο και βεβαίως και η φωτογραφία του Κασιδιάρη με τον αγκυλωτό σταυρό.

»Αυτή η νεοναζιστική συμμορία υπέστη μια βαριά πολιτική ήττα. Το facebook επανήλθε ζητώντας συγγνώμη από τον δημοσιογράφο και η σελίδα ήδη λειτουργεί κανονικά.

»Η άμεση αντίδραση του αρμόδιου Επιτρόπου, ο οποίος παρίστατο εκείνη την ώρα στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης  και οι τοποθετήσεις πάρα πολλών Υπουργών Δικαιοσύνης κατά την συνεδρίαση, δεν άφησαν κανένα περιθώριο. Μέσα σε 24 ώρες το facebook ζήτησε συγγνώμη. Πληροφορήθηκα από τον Ν. Μπογιόπουλο ότι του ζήτησαν συγγνώμη και λειτουργεί η ιστοσελίδα του κανονικά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ