- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μπουτάρης: Δεν είμαι και δεν θα γίνω ΣΥΡΙΖΑ
«Στήριξη Τσίπρα χωρίς ανταλλάγματα, όπως έγινε και με τον Γιώργο Παπανδρέου»
Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά χωρίς όρους και προϋποθέσεις θέλει ο Γιάννης Μπουτάρης. Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας προ ολίγου στη συνεδρίαση της δημοτικής του παράταξης η οποία συζητά όσα συνέβησαν στις 19 Μαΐου στον Λευκό Πύργο καθώς και τη μετέπειτα επίσκεψη του πρωθυπουργού στο δημαρχείο.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος παρότρυνε τον κ. Μπουτάρη να τεθεί επικεφαλής ενός δημοκρατικού μετώπου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019, δήλωση η οποία εκλήφθηκε ως «χρίσμα» προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπουτάρης είπε ότι ο κ. Τσίπρας αξιοποίησε την επίθεση σε βάρος του και τον επισκέφθηκε «και είπε όσα είπε». «Εγώ όμως του ξεκαθάρισα ότι δεν είμαι, ούτε θα γίνω, ούτε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» και του τόνισε πως «αν θέλετε μας στηρίξετε αλλά μην ζητήσετε ανταλλάγματα όπως ακριβώς μας στήριξε και ο Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς ανταλλάγματα».
Αναφερόμενος στην επίθεση την οποία δέχθηκε στον Λευκό Πύργο στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε, όσα είχε πει και στο δικαστήριο, ότι δηλαδή η επίθεση εναντίον του ήταν οργανωμένη και προσχεδιασμένη. Μάλιστα ανέφερε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης τον πρώην περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο, ο οποίος ήταν επίσης «παρών», αλλά δεν φαίνεται στα πλάνα. Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» ανέφερε πως οι νομικοί παραστάτες του θα επιδιώξουν να αποδείξουν την ανάμειξη αυτών των δύο στα επεισόδια, ως ηθικών αυτουργών για όσα συνέβησαν.
Από τη συνεδρίαση της «Πρωτοβουλίας» η οποία είναι σε εξέλιξη απουσιάζουν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και όσοι τον τελευταίο καιρό βρίσκονται απέναντι στον κ. Μπουτάρη όπως οι Ανδρέας Κουράκης (λείπει στο εξωτερικό), Παναγιώτης Αβραμόπουλος κ.ά.
Πηγή: voria.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.