Πολιτικη & Οικονομια

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο Μπουτάρης - Κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων

Στη δίκη για την εις βαρος του επίθεση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
boutaris3.jpg
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετέβη πριν απο λίγη ώρα ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να παραστεί ως πολιτικώς ενάγων στη δίκη των κατηγορουμένων για την εις βαρος του επίθεση.

Ο κ. Μπουτάρης έχει καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να εξεταστεί ως μάρτυρας κατηγορίας από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν τρεις απο τους τέσσερις συλληφθέντες.

Οι κατηγορούμενοι πιθανότατα θα ζητήσουν τη νόμιμη αναβολή που δικαιούνται. Κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και διακεκριμένες φθορές. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και σε βάρος του τέταρτου συλληφθέντα, ο οποίος ομως παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων και ήδη αφέθηκε ελεύθερος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αποφάσισε να στείλει γελοίες υποθέσεις, προκαλώντας μεγάλα πολιτικά ζητήματα

«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY