- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός μετά τον Κώστα Σημίτη που θα εξαντλήσει τη θητεία του
Δηλώνει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2019
"Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης -χορήγηση 5 αδειών και καταβολή σημαντικού συνολικού τιμήματος- κατέρριψε τις θέσεις όσων μιλούσαν για δυνατότητα δημοπράτησης απεριόριστου αριθμού αδειών και μη ανάγκη καταβολής τιμήματος εκ μέρους των σταθμών. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί ζητούσαν απεριόριστες και "τζάμπα” άδειες", υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στη Realnews.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δηλώνει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2019, τονίζοντας παράλληλα ότι "ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός μετά τον Κώστα Σημίτη, την τετραετία 2000 – 2004, ο οποίος θα εξαντλήσει τη θητεία του".
Υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη σχεδιάσει και θα υλοποιήσει την επόμενη ημέρα "με προοδευτικές θεσμικές τομές και υπέρ του κόσμου της εργασίας", προσθέτοντας ότι "θα είμαστε εμείς που θα διορθώσουμε τις αδικίες που προκάλεσαν τα μνημόνια σε βάρος των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και αυτή την εντολή θα μας τη δώσουν οι πολίτες".
Για τη ΝΔ λέει ότι βρίσκεται "σε ένα δραματικό υπαρξιακό πολιτικό αδιέξοδο" και της ζητεί "να αφήσει, προς το παρόν, τα αιτήματα για πρόωρες εκλογές και ας εξηγήσει στον κόσμο γιατί δεν συνέβη τίποτα από όσα προέβλεπε, όσο το πρόγραμμά μας πετυχαίνει. Ας εξηγήσει γιατί η οικονομία επί των ημερών μας ανακάμπτει, γιατί απέτυχαν τα σενάρια περί "αριστερής παρένθεσης”".
Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Παππάς σημειώνει ότι "η τοπική αυτοδιοίκηση, με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, είναι κατεξοχήν ένας τομέας όπου μπορούν και πρέπει να οικοδομηθούν ευρύτατες προοδευτικές συμμαχίες, ενώ και η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται προοδευτικές συγκλίσεις".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσοι λάβουν τέτοιο μήνυμα καλούνται να το διαγράψουν
Η απάντηση της υπουργού Πολιτισμού σε επίκαιρη ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πιθανή εμπλοκή κρατικών παραγόντων στις υποκλοπές
Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
Η μαθηματική αλληλουχία της σκέψης που επιχειρεί να εξηγήσει το βαθύ περίλυπο ύφος του την ώρα που περπατά στο Σύνταγμα με το πορτρέτο του Χαμενεΐ.
Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια
Ποιοι δικαιούνται ρύθμιση για πληρωμή έως 48 δόσεις
«Η παράδοση της έδρας από τον Κωνσταντινόπουλο είναι ένα δείγμα πολιτικής αξιοπρέπειας»
Η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκτη εκδήλωση του κύκλου της σειράς «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στέλνει τα πρακτικά της συνεδρίασης στην Επιτροπή Δεοντολογίας
«Είναι σκληρά μέτρα, αλλά δίκαια», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Οι κερδισμένοι και οι χαμένου του νέου τρόπου υπολογισμού του τελικού ποσού
Τι αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για τους λόγους διαγραφής
Με αναδρομική ισχύ το μέτρο στήριξης, ενδεικτικά παραδείγματα
Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η περιοχή αποκτά κεντρική πλατεία
Η σύνδεση της κρίσης στη Βενεζουέλα με τον πόλεμο στο Ιράν και το νέο μοντέλο παρέμβασης των ΗΠΑ
«Κάθε απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα» τόνισε ο βολευτής του ΠΑΣΟΚ
Η δήλωση για τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.