Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Βενιζέλου σε Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας

Αφορμή η θέση Βενιζέλου υπέρ αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
venizelos.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού». Αυτό αναφέρει ανακοίνωση από το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου για την κριτική που τού ασκήθηκε για τη θέση του υπέρ αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.

Επίσης τονίζεται ότι «όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε ουσιαστικά στο βουλευτή της ΔΗΣΥ Οδ. Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος, από την πλευρά του, είχε επικρίνει τη θέση του Ε. Βενιζέλου υπέρ της δυνατότητας αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε αναφέρει: «Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω "ύμνους" των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να "χτίζεις" στην Καθημερινή, και Πέμπτη να "γκρεμίζεις" στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ