- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Στα μαχαίρια» Μαυρωτάς – Πολάκης για τον διορισμό της Περιστέρας Μπαζιάνα
Διαξιφισμοί και ανταπαντήσεις μέσω Facebook
Για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με μια μακροσκελή και παραληρηματική ανάρτησή του στο Facebook τα βάζει με τα «μέσα της διαπλοκής», αλλά και με τους πολιτικούς του αντιπάλους με αφορμή τις επικρίσεις για τον διορισμό της συντρόφου του πρωθυπουργού Περιστέρας Μπαζιάνα. Από τα διαδικτυακά του «ξίφη» δεν γλίτωσε αυτή τη φορά ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, με τον δεύτερο να μην αφήνει αναπάντητα τα βέλη του πρώτου.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
Άρχισαν πάλι τα γνωστά χαλκεία της ενημέρωσης να πυροβολούν τη σύζυγο του πρωθυπουργού γιατί έγινε -λέει -ΕΔΙΠ (ειδικό διδακτικό προσωπικά ) στο ΕΜΠ χρησιμοποιώντας-λέει- φωτογραφική διάταξη του νόμου Φίλη ... Συνηγόρησε σε αυτό και ο Γιώργος Μαυρωτάς βουλευτής του ((αποξηραμένου πλέον ) Ποταμιού που διδάσκει χρόνια και στο τμήμα Χημ. μηχανικών του ΕΜΠ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ....
1) Η κυρία Μπαζιάνα έκανε χρήση διατάξεων του νόμου Διαμαντοπούλου 4009/2011 που δίνει την δυνατότητα σε μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους αορίστου χρόνου των ΑΕΙ με διδακτορικό και αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα να μετακινηθούν στην κατηγορία ΕΔΙΠ μετά από θετική εισήγηση τριμελούς επιτροπής καθηγητών της Σχολής και επιπλέον εισήγηση του Πρύτανη, εκτιμώντας τις ανάγκες του ΑΕΙ.
2) Εσύ συνάδελφε Μαυρωτά (που σε είχα τουλάχιστον για σοβαρό) τι υπονοείς;
-Πώς η Διαμαντοπούλου όταν έφτιαχνε το νόμο είχε στο μυαλό της τη σημερινή σύζυγο του πρωθυπουργού;;;
-Ή δεν ξέρεις πως στο τμήμα που διδάσκεις σχεδόν όλοι οι ΕΔΙΠ που υπηρετούν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;;;;;
-Ή δεν είδες πως σε αυτό το ΦΕΚ μετατάσσονται άλλα 15 άτομα στην κατηγορία ΕΔΙΠ εκτός από την κυρία Μπαζιάνα;
Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια και μικροπρέπεια κύριε Μαυρωτά τότε είναι γκαιμπελισμός και λασπολογία!!!!
ΥΓ. Προς όλα τα γνωστά ΜΜΕ της διαπλοκής που «διεκπεραιώνουν» και αυτό το σενάριο δυσφήμισης για να πλήξουν το ΣΥΡΙΖΑ:
Σας πειράζει που η κυρία Μπαζιάνα έχει συγκροτημένη αριστερή άποψη και την εκφράζει, σας πειράζει που είναι εξαιρετική επιστήμονας και δουλεύει, ενώ είναι σύζυγος του πρωθυπουργού, αντί να ασχολείται με οφσόρ, αντί να αγοράζει σπίτια στο Παρίσι όντας «διαζευγμένη», αντί να προσφέρει διαμεσολάβηση για ντιλς, αντί να κάνει καμιά «φιλανθρωπία» σε γκαλά κυριών των βορείων προαστίων.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ…
Η απάντηση Μαυρωτά
Επειδή αναφέρθηκε σε μένα ο κ. Πολάκης και επειδή γνωρίζω πολύ καλά τι λέει η νομοθεσία και ποια είναι η κατάσταση στο Πολυτεχνείο, να του πω ότι η ένστασή μου δεν είναι στο αν είναι νόμιμη η ΕΔΙΠ-οποίηση της κ. Μπαζιάνα, αλλά στο ότι άλλα έλεγε πριν και άλλα έκανε τελικά (π.χ. 5/9/2016 σε επιστολή της έλεγε (όταν δεν ήταν ακόμα ΕΔΙΠ): «Μην ψάχνετε να βρείτε το όνομά μου πίσω από «κρυφές και πονηρές» διατάξεις ή νόμους. Το όνομά μου θα το βρίσκετε σε ανοικτές διαδικασίες και προκηρύξεις, όπου ζητώ να κρίνομαι με βάση το βιογραφικό μου, μαζί με άλλους συνυποψήφιους. Προσωποπαγή θέση για μένα, όσο και να ψάχνετε, δε θα βρείτε. Δεν δέχομαι να με χρησιμοποιούν ως βορά πολιτικής χυδαιότητας».
Δεν είναι λοιπόν θέμα νόμιμου, αλλά ότι άλλα λέμε και άλλα κάνουμε. Αλλά αυτό τελικά δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, έχει γίνει κανόνας στον ΣΥΡΙΖΑ…
ΥΓ. Μακάρι τη σπουδή που δείχνει ο κ. Πολάκης στις αναρτήσεις στο Facebook, να την έδειχνε και στις απαντήσεις στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.