Πολιτικη & Οικονομια

Κριτική των 53+ του ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο και εσωκομματικές διαδικασίες

«Όριο οι εκλογές» στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριτική των 53+ του ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο και εσωκομματικές διαδικασίες
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κριτική για τις εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ άσκησαν τα μέλη της κίνησης των 53+. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κλειστή συνεδρίαση των στελεχών ειπώθηκε ότι δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε τα βασικά όργανα του κόμματος, η Πολιτική Γραμματεία και η Κεντρική Επιτροπή.

Επίσης, υπήρξε δυσφορία για τις τελευταίες τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου, ενώ εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ «έχει όριο τις εκλογές».

Στη συνεδρίαση της κίνησης, στην οποία μετέχουν μεταξύ άλλων οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Θεανώ Φωτίου, Μερόπη Τζούφη, Θεόδωρος Δρίτσας Τασία Χριστοδουλοπούλου, το παρών έδωσε και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Βουλή των Ελλήνων
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα αξιολογείται ως «πλήρης δημοκρατία» στον παγκόσμιο δείκτη του Economist

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλήρεις δημοκρατίες, ενώ μικρή ανάκαμψη καταγράφει ο παγκόσμιος δείκτης δημοκρατίας του Economist

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY