Πολιτικη & Οικονομια

Όταν ο Γιλντιρίμ πήρε τον Τσίπρα για συλλυπητήρια, ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε για τους δύο στρατιωτικούς

Και συμφώνησε στη συνεργασία του με την Τουρκία για την εξάρθρωση της δράσης του δικτύου Γκιουλέν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsiprasgilntirim.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και όχι σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο συλλυπητήριο τηλεφώνημα του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ για τον αδικοχαμένο σμηναγό Γιώργο Μπαλταδόρο, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που εξακολουθούν να κρατούνται από τις τουρκικές αρχές. Από την πλευρά του ο κ. Γιλντιρίμ τον ενημέρωσε για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας για τους δύο αξιωματικούς και δεσμεύθηκε πως θα τον κρατά ενήμερο. 

Επίσης, αναφέρει το ΑΠΕ ότι οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν για τη συνεργασία για την εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν. Σημειώνεται ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2016, αλλά και πολλοί άλλοι Τούρκοι πολίτες που ζητούν άσυλο στη χώρα μας, κατηγορούνται από τον Ερντογάν για συνεργασία με τον Γκιουλέν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY