Εκτός «κάδρου» Novartis βγάζει ο Αλέκος Αλαβάνος τον Σαμαρά - Τι είπε για Τσίπρα και Ιούδα
Τι απάντησε στην ερώτηση «γιατί προώθησε τον Τσίπρα»
«Η πολιτική ζωή του τόπου έχει πάρει έναν παρακμιακό χαρακτήρα» σημειώνει ο Αλέκος Αλαβάνος ο οποίος όχι μόνο εκφράζει την διαφωνία του με τους κυβερνητικούς χαρακτηρισμούς για τη Novartis αλλά σπεύδει να βγάλει από το κάδρο της υπόθεσης τον Αντώνη Σαμαρά.
«Ο τύπος μιλάει για πολιτική ξεφτίλα και διαφθορά. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν πρόσωπα που δεν τα πήραν. Ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Εγώ τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω φάει ποτέ σπίτι του, δεν τον έχω δει σε κάποιο σπίτι, αλλά έχεις ένα αισθητήριο» δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash και προσθέτει: «... λές ότι ένας τέτοιος άνθρωπος πολύ δύσκολα να τα έχει πάρει. Δεν ξέρω ποιον λόγο έχει μια φαρμακευτική εταιρεία να χρηματίσει έναν πρωθυπουργό. Κινούνται σε χαμηλότερα γρανάζια».
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ακόμα ότι για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Μέχρι να καταδικαστεί ο αντίπαλος πρέπει να τον θεωρείς αθώο σημείωσε αναφερόμενος στην πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση για την υπόθεση της Novartis.
Ο Αλέκος Αλαβάνος στην συνέντευξη του είπε ακόμα ότι ο κόσμος που με το δημοψήφισμα του 2015 πήρε μια τολμηρή και γενναία απόφαση προδόθηκε και έχει χάσει πλέον το ηθικό του. «Γι' αυτό τώρα πρέπει να βρει να ξαναβρεί το ηθικό και και ηθική του ο Ελληνικός λαός» είπε.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο προώθησε τον Τσίπρα στην ηγεσία του Συνασπισμού η απάντηση του κινήθηκε στο πνευμα των ημερών: «Ξέρετε, εγώ το ευαγγέλιο το ξέρω απ' έξω. Ξέρω το παράδειγμα του Χριστού με τον Ιούδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η διαδικασία και τα πρόστιμα
«Και πήγαν Φάμελλος, Χαρίτσης και Αχτσιόγλου και χαμογέλαγαν κιόλας», είπε ο υπουργός Υγείας
Ήδη σε ευρωπαϊκό επίπεδο δημιουργούνται νέα δεδομένα
Το σχόλιό του για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.