Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 439

Ατάκα της εκπροσώπου της ΝΔ για τον Τσίπρα, που ζήτησε τηλεοπτικό πάνελ με Σαμαρά: «Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να ’ρθει το Πάσχα».

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 439
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42653-95908.jpg

Τα δημοσιεύματα για εκλογές το φθινόπωρο –μάλιστα με ημερομηνίες!– ήταν σε πλήρη γνώση του Μαξίμου.

Μην το ψάχνετε. Τα δημοσιεύματα για εκλογές το φθινόπωρο –μάλιστα με ημερομηνίες!– ήταν σε πλήρη γνώση του Μαξίμου. Για να σφίξουν τα λουριά των εταίρων...


Παλαίμαχος πολιτικός κλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο να κρίνει τα εκλογικά σενάρια. Το σχόλιό του: «Μόλις στα σοβαρά μυρίσει εκλογές, όλοι θα τις ξορκίσουν».


Κι όμως. Κάποιοι επιμένουν να κάνει ο Γ. Στουρνάρας δική του φιλοευρωπαϊκή πολιτική κίνηση.


Οι ίδιοι λένε πως θα είναι «παγίδα» και «πολιτικός ενταφιασμός» του νυν υπουργού Οικονομικών η ένταξή του σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ.


Μας το είπαν, το τσεκάραμε. Οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις απογευματινές συσκέψεις των Σαμαρά-Κουβέλη-Βενιζέλου βγαίνουν πάντα πριν από το ξεκίνημά τους.


Για να προλάβουν τα τηλεοπτικά δελτία...


Έγινε χαμός πριν από λίγες μέρες με τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλ. Τσίπρας στο «Έθνος». Οι «συνιστώσες» εξεγέρθηκαν για το αλισβερίσι με τη «διαπλοκή».


Για να τις καθησυχάσει, ο πρόεδρος έδωσε εντολή στον επί των ΜΜΕ κ. Μουλόπουλο να εξαπολύσει μύδρους κατά της διαπλοκής, λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρούσε ο Αλ. Τσίπρας.


Οι πρωτοβουλίες Δένδια για τον περιορισμό των μικρών διαδηλώσεων πυροδότησαν εκ νέου τα σενάρια για πιθανή υποψηφιότητά του στον Δήμο Αθηναίων.


Ο ίδιος τα απορρίπτει κατηγορηματικά. Δεν είναι πρόταση αυτή, είναι εφιάλτης, ακούστηκε να λέει.


Αλλά από ονόματα στη ΝΔ γίνεται χαμός. Βορίδης, Νικ. Κακλαμάνης και εσχάτως... Γιώργος Καρατζαφέρης, που κατέθεσε το ενδιαφέρον του – αν και ακόμα εκτός των γραμμών της ΝΔ.


Θ. Μαργαρίτης: «Έτσι υπονομεύουν και την προσδοκία ορισμένων καλοπροαίρετων ανθρώπων της Αριστεράς που θα ήθελαν εναλλακτικές κυβερνητικές λύσεις από το σημερινό σχήμα».


Σχόλιο του στελέχους της ΔΗΜΑΡ προς ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη χωριστή του πρόταση για το αντιρατσιστικό. Σαν κλείσιμο του ματιού, μας φάνηκε...


Θ. Σκυλακάκης, νέος πρόεδρος της «Δράσης»: «Τα κόμματα πρέπει να φύγουν απ’ τα πανεπιστήμια κλωτσηδόν... Η πολιτική πρέπει να ξαναμπεί στα πανεπιστήμια, με την παράλληλη έξοδο των κομμάτων».


Μετά από μήνες, ο πολιτικός σχεδιασμός της ΝΔ έβγαλε non paper για τις δημοσκοπήσεις. Τώρα, που η ΝΔ πήρε μικρό προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Εξυπνάδες.


Η φοβερή ατάκα της εκπροσώπου της ΝΔ για τον Τσίπρα, που ζήτησε τηλεοπτικό πάνελ με Σαμαρά: «Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να ’ρθει το Πάσχα».


Χρήστος Ζώης, αρχηγός του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ»: «Δεν θα κάνουμε το αντιμνημόνιο επάγγελμα». Όπα! Να τα τα ανοίγματα στη ΝΔ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ