Πολιτικη & Οικονομια

ΑΝΕΛ: Ο Στ. Θεοδωράκης έρχεται στις θέσεις μας

Αφορμή η πρόταση για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και η συνάντηση με Τσίπρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΝΕΛ: Ο Στ. Θεοδωράκης έρχεται στις θέσεις μας
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στις… θέσεις των ΑΝΕΛ «καλωσόρισε» η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή τη συνάντηση που θα έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού τη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Η κ. Παπαδοπούλου, αφού σημειώνει ότι ο Πάνος Καμμένος «από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του κινήματός μας είχε προτείνει τη δημιουργία υπό τον πρωθυπουργό Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τον σχεδιασμό εθνικής στρατηγικής και τη διαχείριση κρίσεων», προσθέτει ότι «θα ήταν προς το συμφέρον της πατρίδας μας ο Στ. Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY