Μπουρλότο από Δημήτρη Καμμένο για τη Novartis: Από τη δικογραφία δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικών (video)
«Υπάρχει σκάνδαλο, αλλά εμπλέκονται χιλιάδες γιατροί»
«Το σκάνδαλο της Novartis υπάρχει, αλλά δεν προκύπτει από αυτό εμπλοκή πολιτικού, με τα στοιχεία που έχουμε σήμερα» εκτίμησε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή SBC life, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, επικαλούμενος τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
«Εμείς ως βουλευτές, να διαβάσουμε τον φάκελο, ότι έχουμε σήμερα ξαναλέω, γιατί μεθαύριο μπορεί να ’χουμε άλλα στοιχεία, με αυτά που έχουμε σήμερα, για να παραπέμψουμε ανθρώπους δεν είναι εύκολο να γίνει, έως αδύνατο, το λέω εγώ γιατί ξέρω πολύ καλά νομικά, οικονομικά… » πρόσθεσε.
Βέβαια, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis, στο οποίο εμπλέκονται χιλιάδες γιατροί, αλλά σε ό,τι αφορά στους πολιτικούς «δεν προκύπτει δόλος, σκοπιμότητα, χρηματισμός και δεν υπάρχει απόδειξη γι΄ αυτό, υπάρχει μια κατηγορία» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.
Όσο για τα όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο Καμμένος ανέφερε ότι τα όσα είπε «ήταν αποκάλυψη» και αυτό «προκύπτει βέβαια τρεις μέρες μετά αφού ανοίξαμε τον φάκελο και είδαμε… », και συμπλήρωσε: «απ’ ό,τι είπε, ως γιατρός το γνώριζε… μα, δεν έχει κανείς πρόσβαση στον φάκελο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.