- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τόσκας για επίθεση Ρουβίκωνα στην ισραηλινή πρεσβεία: «Δεν πρέπει να συγχέουμε τον ακτιβισμό με τα σπασίματα»
«Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν» πρόσθεσε
Για την πρόσφατη -καταδρομικού τύπου- επίθεση με μπογιές στο κτίριο όπου στεγάζεται η πρεσβεία του Ισραήλ τοποθετήθηκε ο Νίκος Τόσκας.
«Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
«Εμείς εννοούμε αυτά που λέμε. Καταδικάζουμε την επίθεση αυτή. Ήταν πράξη ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη, και φυσικά θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να συγχέουμε τους ακτιβισμούς σε όρια επιτρεπτά από τον νόμο και τις επιθέσεις με σπασίματα ή με προσβολή πρεσβειών άλλων χωρών» υποστήριξε ο κ. Τόσκας.
«Θα λογοδοτήσουν αυτοί που κάνουν αυτές τις παραβατικές ενέργειες και προσβάλλουν πρεσβείες άλλων χωρών» κατέληξε.
Την Τρίτη η πρέσβης του Ισραήλ Ιρίτ Μπέν-Άμπα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τόσκα για το συγκεκριμένο ζήτημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.