- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η Ανάσταση είναι υπερβολική απαίτηση
Σε μια μέρα θα διεξαχθεί φέτος η εβδομάδα των Παθών
Η τύχη του Ναζωραίου θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ με τον Βαραβά.
Σε μια μέρα θα διεξαχθεί φέτος η εβδομάδα των Παθών, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και σε ένα μόνο άρθρο. Στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε ο Φαρισαίος Οικονομικών κ. Καϊάφας, πέραν της ανόδου στον Γολγοθά, της Σταύρωσης και των απολύσεων στο δημόσιο, προβλέπονται επίσης και διατάξεις για την αύξηση της κερδοφορίας των πολυκαταστημάτων, καθαρά για φιλανθρωπικούς λόγους, ενώ ρυθμίζονται και ζητήματα λειτουργίας και ωραρίου των αργυραμοιβών του ναού ώστε να μην επαναληφθούν τα θλιβερά επεισόδια με τον Ιησού. Η αντιπολίτευση καταγγέλλει επίσης φωτογραφική τροπολογία με την οποία χαρίζεται το όρος των Ελαιών σε κάτι Άραβες.
Η τύχη του Ναζωραίου θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ με τον Βαραβά. Η Ανάσταση προβλέπεται να αρχίσει σταδιακά από το τρίτο εξάμηνο του 2015 και μόνο εφόσον η χώρα έχει ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του προγράμματος σταθερότητας, αλλά για τα μάτια του κόσμου η κυβέρνηση θα θέσει για πέμπτη συνεχή φορά το ζήτημα στον επόμενο γύρο διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Μαζί θα τεθούν και άλλα θέματα που διασκεδάζουν τους εταίρους μας, όπως η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και ο φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ ο Φώτης Κουβέλης έχει ζητήσει να αντικατασταθεί η Σταύρωση με βασανιστήριο ισοδυνάμου αποτελέσματος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.