Πολιτικη & Οικονομια

Ο Απόστολος Πόντας κάνει διάγγελμα αλά House of Cards (video)

Ο υποψήφιος για επικεφαλής της Κεντροαριστεράς είναι θαυμαστής του Φρανκ Άντεργουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378268-780828.jpg

Ένα διαφορετικό (αν μη τι άλλο) τρόπο επέλεξε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Απόστολος Πόντας για να κάνει διάγγελμα προς όσους θα ψηφίσουν στις εκλογές τις 12ης Νοεμβρίου. 

Ο Πόντας αντιγράφει το διάγγελμα του Φρανκ Άντεργουντ (τον υποδύεται ο Κέβιν Σπέισι) από την επιτυχημένη σειρά «House of Cards». Είναι το διάγγελμα που επέλεξε ο χαρακτήρας της σειράς για να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Το διάγγελμα του Άντεργουντ

Το κείμενο της σειράς του Netflix στα ελληνικά.

«Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Λοιπόν, να τι νομίζω ότι αξίζει η Αμερική. Έναν ηγέτη που δεν φοβάται να σας κοιτάξει στα μάτια. Να σας πει τι πιστεύει. Πιστεύω πρώτα στους ανθρώπους. Πιστεύω στην επαναφορά της Αμερικής σε τροχιά (ανάπτυξης). Πιστεύω στο να “ανοίγουν πόρτες”.

» Και είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ και με τις δύο πλευρές ώστε όλοι να έχουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος. Δεν έχω ξεχάσει ποτέ από πού έρχομαι. Και ποτέ δεν έχω θεωρήσει δεδομένη την υποστήριξή σας. Πιστεύω στην καθοδήγηση των ανθρώπων προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά τελικά, θα πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να λάβουμε τις δικές μας αποφάσεις. Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Νομίζω ότι στην Αμερική αξίζει ο Φρανκ Άντεργουντ. Και μέσα στην καρδιά σας, ξέρετε ότι έχω δίκιο» 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ