- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Απάντηση Γεννηματά στις επιθέσεις: Δεν καταλαβαίνω από αυτά. Με δυναμώνουν
Με αφορμή αρθρογραφία στελεχών της αντιπολίτευσης
«Κάθε μέρα κλιμακώνονται οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι από τους ΣYΡIZΑ ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και τους καλοθελητές τους. Τους απαντώ: Δεν καταλαβαίνω από αυτά. Οι επιθέσεις με δυναμώνουν», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σε ομιλία που πραγματοποίησε, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο δημαρχείο Περιστερίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η συγκεκριμένη αναφορά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιας για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης έγινε με αφορμή αρθρογραφία στελεχών της αντιπολίτευσης καθώς και ποικίλα σχόλια σε διαδικτυακούς ιστότοπους που ερμηνεύτηκαν από τη Χαριλάου Τρικούπη ως προσπάθεια να πλήξουν την υποψηφιότητά της κ. Γεννηματά.
«Σημασία έχει ότι είστε εσείς εδώ, μαζί θα νικήσουμε. Μαζί θα κάνουμε και πάλι μεγάλη την κεντροαριστερά. Ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή», τόνισε στα στελέχη και τους φίλους που την υποστηρίζουν.
Επίσης, η Φώφη Γεννηματά είπε ότι δεν θα επιτρέψει να οδηγηθεί η παράταξη «από το ένα άκρο της συντήρησης στο άλλο, από το ένα αδιέξοδο στο άλλο», ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα πριν οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε νέες περιπέτειες».
«Ζητάμε τη δύναμη να επιβάλλουμε τη συνεννόηση, όχι για τη συνεννόηση αλλά για να μπορέσει να εφαρμοστεί ένα εθνικό σχέδιο για τον τόπο» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά καλώντας τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή: «Ανοίγουμε νέους δρόμους. Κάντε την υπόθεση της συμμετοχής δική σας υπόθεση. Έχουμε το χέρι απλωμένο. Ελάτε εδώ, είναι το σπίτι σας. Όλοι όσοι πήγαν να πιάσουν στασίδι εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ας μείνουν βαρίδι σε αυτό το πλοίο που βουλιάζει».
Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας σ΄ όσους θέτουν θέμα αν θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα σε περίπτωση που δεν εκλεγεί, είπε: «Είναι αστείο να με ρωτούν τι θα κάνω γιατί εγώ έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση της κοινωνικής μας βάσης».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Πρόταση συμβιβασμού για τη Γάζα, στήριξη σε Δανία–Γροιλανδία και μήνυμα εκτόνωσης στις ευρωατλαντικές σχέσεις
Στο 16% το προβάδισμα, στο 50% η δημοφιλία Καρυστιανού
Με αφορμή φερόμενες πωλήσεις ακινήτων σε Βούλγαρους επενδυτές
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που ψάχνουν σοβαρή εναλλακτική, και όχι άλλο ένα αριστερό πείραμα, είναι καταστροφή
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.