Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης: «Αν αποτύχουμε, η αποτυχία δεν θα είναι παραταξιακή, θα είναι εθνική» (εικόνες)

Τσικουδιές, πολιτική συζήτηση στην περιοδεία του ευρωβουλευτή στην πατρίδα του, την Κρήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375813-775622.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Στην πατρίδα του, την Κρήτη, πραγματοποίησε περιοδεία το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του υπό διαμόρφωση πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Η υποδοχή των συμπατριωτών του, ειδικά στη γενέτειρά του το oροπέδιο Λασιθίου, ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι τσικουδιές ήταν το προσάναμμα για μια πολιτική συζήτηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς και της χώρας.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ωστόσο, οι ομιλίες του ευρωβουλευτή Ανδρουλάκη στα Χανιά και στο Ρέθυμνο έγιναν μπροστά σε πλήθος κόσμου ο οποίος απέδειξε ότι στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για ανανέωση του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει την ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης, τη δημιουργία ενός μαζικού, θεσμικού κόμματος και τη σύγκρουση με τα κατεστημένα που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

«Χρειάζεται η Δημοκρατική Παράταξη ως μια δύναμη που θα αλλάξει το υπάρχον μοντέλο. Εάν αυτό που κάνουμε, συμβιβαστεί και δεν συγκρουστεί, δεν αμφισβητήσει αυτά τα κατεστημένα που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, δεν καταφέραμε τίποτα. Κι αν ζήτω μαζική στήριξη είναι γιατί έχω κάθε διάθεση, μαζί με μια νέα γενιά κι ένα άφθαρτο πολιτικό προσωπικό, να συγκρουστούμε δομικά με αυτά τα κατεστημένα. Εάν αποτύχουμε, η αποτυχία δεν θα είναι παραταξιακή, θα είναι εθνική. Το σημερινό πολιτικό σχήμα της Δεξιάς και της Αριστεράς θα οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY