Πολιτικη & Οικονομια

Νέα αποκάλυψη: ξένοι πράκτορες σκόπευαν να εξοντώσουν με εμβόλια τον Καραμανλή!

Το σχέδιο «Ιπποκράτης» προέβλεπε εγκεφαλική βλάβη με εμβόλια κατά της ιλαράς!

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372772-769872.jpg

Μια προς μια έρχονται στο φως οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός ακόμα σχεδίου εξόντωσης του λαοφιλούς ηγέτη, μετά το σχέδιο «Πυθία». Πρόκειται για την επιχείρηση «Ιπποκράτης» που στόχο είχε να «καταστήσει ανενεργό» τον Κώστα Καραμανλή ώστε να σταματήσει να διορίζει και κατά συνέπεια να μπει η χώρα στα μνημόνια!

Σύμφωνα με νέα μυστική έκθεση της ΚΥΠ, την περίοδο 2007 – 2009 τον πρώην πρωθυπουργό τον παρακολουθούσαν 60 Γιατροί Χωρίς Σύνορα που δούλευαν για ξένες υπερδυνάμεις. Το μυστικό σχέδιό τους, προέβλεπε την «εξουδετέρωση» του Κώστα Καραμανλή μέσω εμβολίων φτιαγμένων από πολυεθνικές εταιρίες για να ελέγχει η Νέα Τάξη Πραγμάτων το μυαλό των ανθρώπων.

Μάλιστα επρόκειτο – σύμφωνα πάντα με την ΚΥΠ – να χρησιμοποιήσουν τα ειδικά εμβόλια κατά της Ιλαράς, με τα οποία καταδυναστεύουν τον 3ο Κόσμο στις δήθεν ανθρωπιστικές αποστολές τους. Αποστολές που όπως φαίνεται έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο 3ος κόσμος παραμένει πάντα 3ος χωρίς δυνατότητα λόγω των βλαβερών εμβολίων να γίνει 2ος ή ακόμα και 1ος.

Στην έκθεση γίνεται λόγος για μαρτυρίες ταξιτζίδων ακροατών του Γιώργου Τράγκα που είδαν φορτηγάκια των Γιατρών χωρίς Σύνορα οι οποίοι φορώντας περούκες για να μην αναγνωρίζονται είχαν στήσει ενέδρα στον πρώην Πρωθυπουργό στην έξοδο της Αττικής Οδού προς την Ραφήνα. Μια έξοδο που χρησιμοποιούσε καθημερινά ο Κώστας Καραμανλής στη 1.00 το μεσημέρι, όταν έφευγε από το Μαξίμου και πήγαινε το μεσημέρι από το Μαξίμου και να πάει στο σπίτι του στη Ραφήνα για να ξεκουραστεί.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ