Πολιτικη & Οικονομια

Βούδα από άμμο χαιρέτησε από λάθος ο Αλέξης Τσίπρας στον Άλιμο!

Νόμισε ότι είναι ο Κώστας Καραμανλής που έχει μαυρίσει από την ηλιοθεραπεία

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372351-768960.jpg

Μια μέρα μετά τον περίφημο «χαιρετισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κούκλα βιτρίνας στην Θεσσαλονίκη που κάνει τον γύρο του internet μια αντίστοιχη χαριτωμένη παρεξήγηση συνέβη και στον Αλέξη Τσίπρα!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επιθεώρησης των παραλιών που έχουν μολυνθεί από την πετρελαιοκηλίδα, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε μπροστά σε ένα γλυπτό του Βούδα από άμμο, που είχε φιλοτεχνήσει κάποιος πρώην λουόμενος και το οποίο είχε καλυφθεί με πετρέλαιο, πράγμα που το έκανε να μοιάζει με μαυρισμένο άντρα.

Θεωρώντας ότι πρόκειται για τον αγαπημένο του πρώην πρωθυπουργό, αφού μάλιστα ο Βούδας από άμμο δεν μιλούσε, έτρεξε να τον χαιρετίσει, ενώ δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει αν πρέπει κι εκείνος να μοιράσει τώρα τριχίλιαρα στους πληγέντες από την καταστροφή, όπως είχε κάνει και ο Κώστας Καραμανλής στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ηλεία.

Σύμφωνα με sites φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση, η παρεξήγηση λύθηκε όταν ο πρωθυπουργός διαπίστωσε πως το άγαλμα με το ποίο συνομιλούσε αποκλείεται να ήταν ο Κώστας Καραμανλής σε ένα από τα σαββατοκύριακα ξεκούρασής του, καθώς δεν είχε γύρω του ούτε «κύκλους Καραμανλή», ούτε «περιβάλλον να μιλάει για λογαριασμό του».


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ