- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η αυτοψία έφερε στο φως απομονωμένη φυλή στο δάσος Ελληνικού
Είναι «αμόλυντοι» γιατί δεν έχουν πάει ποτέ τους στο Mall
Συγκλονιστικά ευρήματα έφερε στο φως η αυτοψία των αρμοδίων στο rainforest του πρώην αεροδρομίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο αποκαλύφθηκαν γύρω στα 135 είδη βρύων και λειχινών που δεν είχαν καταγραφεί ποτέ, αλλά και μια άγνωστη φυλή ιθαγενών που ζούσε εκεί για δεκαετίες, χωρίς να έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον πολιτισμό.
Σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους που εσπευσαν επι τόπου, πρόκειται για τους λεγόμενους «Αριβάτους», που ονομάστηκαν έτσι γιατί σύμφωνα με τους θρύλους ζούσαν πίσω από το κτίριο των αφίξεων, όσο ακόμα το Ελληνικό λειτουργούσε ως δασικό αεροδρόμιο.
Όπως είναι προφανές η αποκάλυψη των «Αριβάτων» δημιουργεί νέα δεδομένα αφού όπως είναι προφανές βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο από τους αδέσποτους επενδυτές που δεν θα διστάσουν να τους εξολοθρεύσουν. Και με μεγάλη ευκολία μάλιστα αφού πρόκειται για μια φυλή που είναι ανυποψίαστη καθώς δεν έχει εκτεθεί ποτέ στους κινδύνους του πολιτισμού των επενδύσεων.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.