Πολιτικη & Οικονομια

Βούτσης: Μια χαρά η πρώτη μας διετία

Στρατηγική η  συνεργασία μας με τον Καμμένο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368536-761804.jpg

Θετική  η πρώτη διετία  της κυβέρνησης Τσίπρα,  ενώ δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για τη συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αυτό είπε ο πρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης σε εφόλης της ύλης συνέντευξή του δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή στη «RealNews».

Τα κυριότερα από τα πάρα πολλά που ανέφερε  ο κ. Βούτσης: 

  • Θετική η πρώτη διετία της διακυβέρνησής μας
  • Οικονομία: «Δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι και η αίσθηση αυτή ανατροφοδοτείται με τα στοιχεία της πραγματικής οικονομίας σε κρίσιμους δείκτες». Έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο
  • Συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες: οι σημαντικές διαφορετικές απόψεις σε επιμέρους θέματα διαμορφώνουν το πεδίο για ανοχή ή συναίνεση, χωρίς να προδιαθέτουν ημερομηνία λήξης για τη συνεργασία
  • Πυρκαγιές: Ο υπουργός κ. Νίκος Τόσκας, «οι υπηρεσίες και οι Περιφέρειες λειτούργησαν αποτελεσματικά και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Το ενδεχόμενο εμπρησμών «ήταν και είναι πάντοτε παρόν και δυστυχώς στη χώρα μας έχουμε πικρή εμπειρία από καταστροφές πολύ μεγαλύτερης έκτασης ποσοτικά και ποιοτικά»
  • Τροπολογίες της κυβέρνησης σε άσχετα νομοσχέδια: «Η αντιπαράθεση πάνω σε αυτό το ζήτημα, ιδιαίτερα με την αξιωματική αντιπολίτευση, παίρνει μερικές φορές διαστάσεις που υπαγορεύονται περισσότερο από την ανάγκη επικοινωνιακών χειρισμών»
  • Διάλογος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη: «Η πρόταση για συμπόρευση  είναι παρούσα, σε αντιδιαστολή βεβαίως με το παλιό πολιτικό σύστημα και τα στερεότυπα του δικομματισμού».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ