Πολιτικη & Οικονομια

Το πρόσωπο του Ψωμιάδη σχηματίστηκε στα καφέ νερά της παραλίας στη Θεσσαλονίκη

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361778-748926.jpg

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι φωτορεπόρτερ που πέταξαν σήμερα το πρωί πάνω από την παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καταγράψουν το φαινόμενο του φυτοπλαγκτόν που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες την συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναταραχή στη θάλασσα και χωρίς να φυσάει καθόλου αέρας, το παχύ καφέ στρώμα άρχισε να χωρίζεται, αφήνοντας να φανεί το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας που βρισκόταν από κάτω. Και σα να μην έφτανε μόνο αυτό, το νερό που αποκαλύφθηκε, σχημάτιζε καθαρά το πρόσωπο του έκπτωτου Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πάντως, έκανε λόγο για θαύμα της Παναγίας Σουμελά, που με τον τρόπο αυτό δείχνει την δυσαρέσκειά της για την κατάντια της Θεσσαλονίκης και την επιθυμία της να επιστρέψει ο Νομάρχης της καρδιάς μας στα καθήκοντά του και να ξαναρχίσει να σβήνει τα πρόστιμα των φίλων του. Καθώς και να ξαναγίνει ο Κώστας Καραμανλής πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ