- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα να μου φέρετε. Κι ένα τζατζίκι
Ανοιχτή Γραμμή Υποστήριξης Καταναλωτών, αν δει οποιαδήποτε κονσέρβα να χλιμιντρίζει
Πανευρωπαϊκές διαστάσεις έχει πάρει το διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου. Στη χώρα μας το 2012 έχουν εισαχθεί εκατοντάδες τόνοι αλογίσιου κρέατος, μεταμφιεσμένα σε Γιαπωνέζους τουρίστες. Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι βεβαιώνουν ότι αναμφίβολα πρόκειται για περήφανα ουγγαρέζικα άτια, σφαγμένα και συντηρημένα με τις προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού Διακίνησης Αδιευκρίνιστων Ψοφιμίων.
Πρόκειται για το δεύτερο σκάνδαλο μέσα σε μερικούς μήνες μετά τα λαχανάκια Βρυξελλών, τα οποία όπως αποδείχθηκε ταΐζονταν με καμένα ορυκτέλαια με ανυπολόγιστες συνέπειες στις παγκόσμιες τιμές των υγρών καυσίμων. Σε οδηγία που εξέδωσε η Κομισιόν αναφέρεται ότι στο εξής θα είναι υποχρεωτική η διευκρίνιση αν στα προϊόντα περιέχεται πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης που χρησιμοποιείται στα προϊόντα τύπου light.
Ελέγχους διενεργεί ο ΕΦΕΤ στα αλλαντικά, τα οποία επισήμως φτιάχνονται με τσιμέντο και παλιές κάλτσες, το σοβαρότερο πρόβλημα όμως προκύπτει για τις τυποποιημένες τροφές, όπου από την αναγραφόμενη σύσταση της συσκευασίας έχουν αφαιρεθεί συγγενικά πρόσωπα του κ. Παπακωνσταντίνου και η ιπποδύναμη. Ταυτόχρονα ενημερώνεται το κοινό να επικοινωνήσει με την Ανοιχτή Γραμμή Υποστήριξης Καταναλωτών, αν δει οποιαδήποτε κονσέρβα να χλιμιντρίζει, να πηδάει εμπόδια ή να είναι εξαιρετικά δεκτική στην εκπαίδευση. Αν όχι, είναι Γκοτζίλας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.