- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η Athens Voice και τα Ellinika Hoaxes μαζί
Πάντα με στόχο την πιο έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών
Αυταρχικά καθεστώτα προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τα δημοκρατικά κράτη με στρατιές πληρωμένων τρολ.
Κυνηγοί των λάικ και των κλικ που εξαργυρώνονται στη διαφήμιση, μάς βομβαρδίζουν καθημερινά με απίθανες, με ακραίες, με κατασκευασμένες ειδήσεις που έχουν μόνο στόχο να τραβήξουν την προσοχή.
Απατεώνες προπαγανδίζουν τις θεωρίες και τα προϊόντα που πουλάνε, χωρίς να διστάζουν στη διάδοση και του πιο επικίνδυνου ψέματος για να προωθήσουν το εμπόρευμά τους.
Δεν μπορούμε να έχουμε δημοκρατικές, ανοιχτές κοινωνίες, αν δεν είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.
Σε όλο τον κόσμο τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης και τα Κοινωνικά Δίκτυα ξεκινάνε τη μάχη κατά της παραπληροφόρησης. Τα ΜΜΕ ελέγχουν και εξακριβώνουν τις ειδήσεις και το Facebook δηλώνει ότι θα αλλάξει τους αλγόριθμους.
Τα Ellinika Hoaxes είναι η πρωτοπόρα ελληνική ομάδα στο διαδίκτυο, η οποία έχει ήδη σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες στην αποκάλυψη των fake news που μολύνουν τον κυβερνοχώρο. Έχει ξεσκεπάσει απατεώνες επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία, έχει διαψεύσει αμφίβολους ισχυρισμούς, έχει αποκαλύψει πλαστές ειδήσεις.
Από σήμερα τα Ellinika Hoaxes είναι μαζί μας στην ομάδα της ATHENS VOICE, με στόχο πάντα την πιο έγκυρη ενημέρωση για τους αναγνώστες.
Τα Ellinika Hoaxes με τη μαχητική, αποκαλυπτική τους έρευνα και η Athens Voice με την ανεξαρτησία της συνεργάζονται για να γίνουν ακόμα πιο χρήσιμοι στο αναγνωστικό κοινό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος»
«Μετανιώνω για το "άσε μας κουκλίτσα μου"»
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Oι δικλείδες προστασίας και το πολιτικό παρασκήνιο
«Το 2026 θα είναι ακόμη καλύτερη χρονιά»
Mε αφορμή τη σεναριολογία περί κόμματος
Tι είπε για το ενδεχόμενο πολιτικού φορέα
Στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου οι τακτικές κρίσεις, ακολουθούν κομματικές και δημόσιες παρουσίες
«Στόχος να το πετύχουμε μέσα στους επόμενους μήνες» είπε ο υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους
Ο υπουργός Άμυνας επανέλαβε την προσδοκία της κυβέρνησης για αναβάθμιση του ρόλου των υπαξιωματικών
Μετά την αποκάλυψη του Κώστα Σινάνη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο
Το σχόλιο του πρώην υπουργού για τη Μαρία Καρυστιανού
Τι υποστηρίζει ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος για συσκέψεις, «μοίρασμα ρόλων» και επαφές με Ράμμο και Φαραντούρη
Παραμένει ο αμερικανικός στόλος στην Καραϊβική
Τι δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή
Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Θα δεχόταν το Νόμπελ Ειρήνης αν η Ματσάδο του το προσέφερε;
Η ένταση συνεχίστηκε εκτός Ολομέλειας – Τι είπαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες
Το «σάπιο και διαπλεκόμενο» σύστημα και η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.