Πολιτικη & Οικονομια

Με τη χειρουργική ρόμπα ο Πολάκης στη Ζάκυνθο (εικόνες)

Στο νησί με αφορμή το σοβαρό ζήτημα της επαναλειτουργίας των χειρουργείων στο νοσοκομειο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352408-730944.jpg

Με την ιατρική ρόμπα φορεμένη και τον φάκελο της επιτόκου στο χέρι πέρασε το πρωί της Τετάρτης την πόρτα των χειρουργείων στο νοσοκομείο Ζακύνθου ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε αυτό αφού συμμετείχε και σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών.

Το πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά στην επαναλειτουργία των χειρουργείων στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, και τα αδιέξοδα που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί μετά την προ μηνός επίσκεψή του είναι εκείνα που ανάγκασαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να βρεθεί και πάλι στο νησί.

Ο κ. Πολάκης πριν μπει στο χειρουργείο είχε νέα σειρά επαφών και συναντήσεων με τη διοίκηση η οποία έχει ανακοινώσει ότι τα χειρουργεία είναι πλήρως ελεγμένα και έτοιμα να λειτουργήσουν, αλλά και με την Ομάδα του Χειρουργικού Τομέα καθόσον το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διατηρεί επιφυλάξεις και μέσω του Επιστημονικού Συμβουλίου έχει καταθέσει μια δέσμη προτάσεων, την εφαρμογή των οποίων ζητούν για να ξεκινήσουν και πάλι να χειρουργούν.

Πηγή: imerazante.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ