Πολιτικη & Οικονομια

ΟΛΘ: ΣΥΡΙΖΑ 2014 vs ΣΥΡΙΖΑ 2017

Ο καιρός πουλά τα ξύλα και η φουρτούνα τ’αγοράζει

114980-643438.jpg
Ελίζα Συναδινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351297-728736.jpg

Η κυβέρνηση, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, εκποιώντας δημόσια περιουσία, λίγο πριν ο λαός δρομολογήσει την ανατροπή της.

Όχι, δεν το λέω εγώ. Το έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 15 Απριλίου 2014, επί των διαβολικών σαμαροβενιζέλων που γύρευαν να ξεπουλήσουν τη χώρα στους κακούς κσένοι.

«Η πώληση του λιμανιού, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας συνολικά, στις θέσεις απασχόλησης  και στις συνθήκες εργασίας, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συνδέονται με το λιμάνι και θα βρεθούν αντιμέτωπες με το φάσμα του αποκλεισμού από τις δραστηριότητές του,  στους πολίτες που θα αποξενωθούν από τη λειτουργία του, στο περιβάλλον», συνέχιζε το Τμήμα Ναυτιλίας του νυν κυβερνώντος κόμματος.

Κατά πως είναι οι καιροί, έτσι και ν’ αρμενίζεις, λέει ο σοφός (;) λαός όμως. Ή αλλιώς, ο καιρός πουλά τα ξύλα και η φουρτούνα τ’αγοράζει. Υπάρχουν τέλος πάντων πολλές παροιμίες της καλής μας παράδοσης για τους καιροσκόπους, ε, συγγνώμη, τους μετανοούντες που άλλαξαν γνώμη όταν η ζεστή καρεκλίτσα ζέστανε γλυκά τα οπίσθια τους.

Δεν ξέρεις ποτέ βέβαια, πιθανόν η πώληση να ακυρωθεί και να αναζητηθούν οι ευθύνες.

Μπάι δε γουέι, αν μπει κανείς στο syriza.gr σήμερα, εκεί στη Ναυτιλία, ένα περίεργο πράγμα, δεν θα βρει τίποτα τέτοιο. Κάτι άσχετα για λιπάσματα μόνο. 

Τέλος πάντων, εκεί στην Αίγινα καλά; Πάντα καλά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.