Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης στο Ηράκλειο

Πρωτοβουλία από «Ώρα Αποφάσεων» - Ποτάμι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338406-703863.jpg

Έγινε χτες Πέμπτη, σε κλειστή αίθουσα του Ηρακλείου Κρήτης, η δεύτερη εκδήλωση της πολιτικής πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων», που κινείται στον κεντροαριστερό χώρο.

Ομιλητές ήταν οι κ. Άννα Διαμαντοπούλου, Αντιγόνη Λυμπεράκη (εκπρόσωπος του Ποταμιού) και οι κ.  Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης,  ενώ στο τιμητικό προεδρείο συμμετείχαν η δικηγόρος κ. Μαρία Δαμανάκη (επικεφαλής της νεολαίας του Ποταμιού), η δημοσιογράφος κ. Σοφία Τζεδάκη και οι κ. Ιωσήφ Γρυσπολάκης (καθηγητής και πρώην πρύτανηςστο Πολυτεχνείο Κρήτης) και ο κ. Λευτέρης Μπιμπάκης, οικονομολόγος – σύμβουλος επιχειρήσεων.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα δύο καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τις χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα, τα πολλαπλά αδιέξοδα αλλά και το διχασμό που εγκαθιδρύθηκε στην ελληνική κοινωνία.

Συνισταμένη όσων είπαν ήταν πως στην Ελλάδα πρέπει άμεσα να ανατραπούν πολλά, για να δημιουργηθεί μια δίκαιη χώρα , παραγωγική και με ισχυρούς θεσμούς, που δεν θα κινδυνεύσει ποτέ ξανά από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας, ενώ στο επίκεντρο της πολιτικής πρέπει να βρίσκονται οι νέοι και η παραγωγή.

Όλοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ενός νέου, ενωμένου μεγάλου κινήματος που θα αποτελέσει τον προοδευτικό πόλο του πολιτικού συστήματος και θα προτείνει ανατρεπτικές, ριζοσπαστικές και αναγκαίες λύσεις για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η πολιτική σύμπραξη Ποτάμι - «Ώρα Αποφάσεων» κινείται ανεξάρτητα από τη «Δημοκρατική Συμπαράταξη», που έχει δημιουργηθεί με την πρωτοκαθεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης στο Ηράκλειο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ