- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
ΝΔ: Ο αρχιτέκτονας της διαπλοκής κ. Παππάς είναι ακατάλληλος για υποδείξεις
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η διαφάνεια είναι δύο έννοιες που δεν συναντήθηκαν ποτέ»
«Ο αρχιτέκτονας της νέας διαπλοκής κ. Παππάς είναι εξ ορισμού ακατάλληλος για να κάνει υποδείξεις στον οποιονδήποτε» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας σε όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.
«Θα βγάλουμε μια φωτοτυπία της απόφασης και θα τους τη στείλουμε», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά για την απόφαση του ΣτΕ αναφορικά με το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στα κόμματα της αντιπολίτευσης που «είχαν βάλει πλάτες για να υπάρχει ένα καθεστώς ασυδοσίας» και επιμένουν και μετά την απόφαση να μιλούν για ήττα της κυβέρνησης.
«Ο αποτυχημένος “Υπουργός - καναλάρχης” κ. Παππάς και οι παρατρεχάμενοί του είχαν αρνηθεί να φέρουν τα “πόθεν έσχες” τους στη Βουλή οι υπερθεματιστές του αντισυνταγματικού διαγωνισμού - παρωδία που έστησε» επισημαίνεται από τη Νέα Δημοκρατία.
«Τότε δεν τον ενοχλούσε διότι ήθελε να στήσει καναλάρχες με τα λεφτά της Τράπεζας Αττικής και εγγυήσεις από βοσκοτόπια» υποστηρίζεται.
«Αυτό φαίνεται ότι είχαν απαιτήσει από τον κ. Παππά οι καναλάρχες που τον συναντούσαν μπαίνοντας από την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου» υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Σήμερα παριστάνει τον αδέκαστο, αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Παππάς» υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία.
«Ανέλαβε να ελέγξει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ το χώρο των Μ.Μ.Ε. και έσπασε τα μούτρα του αφήνοντας πίσω του μια ιστορία δυσωδίας και νέας διαπλοκής, που εξέθεσε τον ίδιο και το κόμμα του και ταλαιπώρησε τη χώρα» αναφέρει.
«Τον συμβουλεύουμε να αποδεχτεί το στραπάτσο του και να ξεπεράσει τις εμμονές του» τονίζει χαρακτηριστικά.
«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη: Οι ιδιοκτήτες καναλιών πρέπει να καταθέσουν “πόθεν έσχες”» εξηγεί η Νέα Δημοκρατία.
«Παράλληλα πρέπει να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο από το συνταγματικά προβλεπόμενο όργανο της Πολιτείας» προσθέτει, υποσχόμενη πως «δεσμεύεται και για τα δύο».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η διαφάνεια είναι δύο έννοιες που δεν συναντήθηκαν ποτέ» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί πληρώνονται αρκετά νωρίτερα
«Το καλώδιο μπορεί να προχωρήσει χωρίς καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» - Όσα τόνισε ο πρωθυπουργός στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
Η ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα επαναφέρει το ερώτημα πώς μπορούν να συνυπάρξουν η στρατηγική ισχύς, η ελευθερία και οι δημοκρατικές αξίες
Η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ που φέρνει στο προσκήνιο τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Μια εμβληματική επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην απασχόληση, την ελληνική οικονομία και την τοπική κοινωνία
Οι τελευταίες δηλώσεις του αμερικανού ΥΠΕΞ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ο νόμος είναι σαφής, δεν περιορίζεται το συνέρχεσθαι σε καμία περίπτωση», τόνισε ωστόσο
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Συζητήθηκε επίσης η διαχείριση των δικτύων εκμετάλλευσης άτυπων μεταναστών
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Ιλίου και συνομίλησε με πολίτες και προσωπικό
«Η λύση του στεγαστικού είναι να κάνουμε την Αθήνα μπετόν πάνω στο μπετόν;»
«Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης είναι κυρίως οι επενδύσεις»
Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίσκεψή του στην Αθήνα
Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.