Πολιτικη & Οικονομια

Γεννηματά: Τελειώνει ο χρόνος σας κ. Τσίπρα, τελειώνουν και οι στολές παραλλαγής του συνεργάτη σας

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τελειώσει, όχι σε δεξιά παλινόρθωση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φώφη Γεννηματά: Έχετε τελειώσει στην συνείδηση του ελληνικού λαού

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει αποδεχθεί τον μόνιμο ενισχυμένο «κόφτη» και πολλά δισ. μέτρα τουλάχιστον μέχρι το 2020, τόνισε η επικεφαλής της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Η αναδιάρθρωση θα αποδώσει μετά από δεκάδες χρόνια, αλυσοδέσατε τη χώρα κύριε πρωθυπουργέ, αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι η χώρα οδηγείται σε μνημόνιο 3 plus και μνημόνιο 4 για μετά το 2018. 

«Έχετε τελειώσει στη συνείδηση του λαού, ότι και να εξαγγείλετε» είπε, απευθυνόμενη προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. «Έχετε δεχθεί τον νέο, ενισχυμένο και μόνιμο κόφτη και θέλετε να εξαπατήσετε τους πολίτες» προσέθεσε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρομοίασε τον πρωθυπουργό με τον Σεβάχ τον Θαλασσινό. «Κουραστήκαμε να σας ακούμε να μιλάτε για σκληρές διαπραγματεύσεις», είπε και πρόσθεσε: «Επιστρέφετε κάθε φορά στην Ελλάδα σας τον Σεβάχ τον Θαλασσινό και να μας λέτε για την ελπίδα που επιστρέφει. Πόσους ακόμη ρόλους θα υποδυθείτε, γιατί τελειώνει και το βεστιάριο που φορά ο συνέταιρός σας ο Πάνος Καμμένος».

«Τελειώνει ο χρόνος σας κύριε Τσίπρα, τελειώνουν και οι στολές παραλλαγής του συνεργάτη σας» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει κλείσει τον κύκλο της. Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Όμως η λύση δεν είναι μια κυβέρνηση της Δεξιάς» κι επέκρινε τη ΝΔ ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της για τη διακυβέρνηση της περιόδου 2004-2009.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ