Πολιτικη & Οικονομια

Ο Ζουράρις θέλει να πολτοποιήσει τον Σταύρο Θεοδωράκη

«Φασιστοειδές» ο Αμβρόσιος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332538-689297.jpg
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

«Θα τον πολτοποιήσω στη συζήτηση στη Βουλή», σχολίασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις αναφορικά με την πρόσκληση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής εναντίον του.

«Αν θέλει ο κ. Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στη συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι η κίνηση του αρχηγού του Ποταμιού έγινε γιατί «στον κόσμο αυτά αρέσουν» και «θύμισε» ότι υπήρξε δάσκαλος του νυν προέδρου του Ποταμιού σε σχολή δημοσιογραφίας. «Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις, δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε…» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στο Ποτάμι, σχολίασε πως το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη φυλλορροεί και αυτό γιατί δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση, γιατί ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» ώστε να γίνει ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Ζουράρις επιτέθηκε εκ νέου στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, λέγοντας πως έχει «φασιστοειδή χαρακτήρα» και «αντιχριστιανικές απόψεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ