Πολιτικη & Οικονομια

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον ανασχηματισμό - μέσα ο Πιτσιόρλας, τι συμβαίνει με Φίλη

Αλλάζει υπουργείο και ο Κοντονής - ποιος θα πάει στο Παιδείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329756-682196.jpg
ΑΠΕ

Χωρίς να υπάρχει καμία επιβεβαίωση, πολλές είναι οι φήμες για το νέο κυβερνητικό σχήμα. Το φιλοκυβερνητικό koutipandoras.gr αναφέρει ότι έχει αποκλειστικές πληροφορίες για το νέο σχήμα. 

Συγκεκριμένα κάνει λόγο για τρεις υπουργούς Επικρατείας:  Χριστόφορος Βερβαρδάκης υπουργός Επικρατείας, συντονιστής του κυβερνητικού έργου, ο Αλέκος Φλαμπουράκης υπουργός Επικρατείας με αντικείμενο την καθημερινότητα του πολίτη και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ο Κοντονής φεύγει από το Αθλητισμού και γίνεται υπουργός Δικαιοσύνης. Στη θέση του υπουργού Αθλητισμού πάει ο Γιώργος Βασιλειάδης και όπως φαίνεται μένει εκτός ο Παρασκευόπουλος. 

Ο νυν υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μετακινείται σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Εξωτερικών ως αναπληρωτής υπουργός ενώ όπως όλα δείχνουν τη θέση του Φίλη στο Παιδείας θα πάρει ο Κώστας Γαβρόγλου. Οι πληροφορίες λένε ότι στην κυβέρνηση μπαίνει και ο Στέλιος Πιτσιόρλας του ΤΑΙΠΕΔ. 

ο Γιώργος Σταθάκης φαίνεται να μετακινείται στο υπουργείο Ενέργειας και στο Οικονομίας και Ανάπτυξης ο Αλέξης Χαρίτσης. 

Η Όλγα Γεροβασίλη φέρεται να αναλαμβάνει το θπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, τίθεται υφυπουργός Πολιτισμού. Ο κ. Κουρουμπλής πάει στο Ναυτιλίας, ο κ. Παππάς στο ψηφιακής πολιτικής και ΜΜΕ και ο Βίτσας στο Προστασίας του Πολίτη. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.