Πολιτικη & Οικονομια

Η καυστική ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολιάζει την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327587-676979.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Με ανάρτησή του στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφει για όσα λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ και την προεκλογική περίοδο, εστιάζοντας στις τελευταίες αποκαλύψεις για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ.

«Τη μία τη χώρισε γιατί ανακάλυψε ότι έχει αφρικανικές ρίζες.

Η άλλη τον καταγγέλλει ότι προσπάθησε να της βάλει χέρι στη διάρκεια μιας πτήσης προς τη Νέα Υόρκη.

Μια τρίτη ότι τη φίλησε με το ζόρι στο στόμα στον πύργο του στο Μανχάταν, όπου εκείνη εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ» σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Ο λόγος βέβαια, για τον δισεκατομμυριούχο Τραμπ που πίστεψε ότι μπορεί να αγοράσει τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ. Και έτσι, η Αμερική γνώρισε την πιο γελοία και ανούσια προεκλογική περίοδο εδώ και δεκαετίες. Με μια ενοχική Κλίντον και έναν ρατσιστή Τράμπ. Πρόσφατα, ο δισεκατομμυριούχος ακούστηκε να λέει για τις γυναίκες: “Όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι”.

Αν δεις όμως σήμερα τις δημοσκοπήσεις θα καταλάβεις ότι οι Αμερικανίδες δεν είναι αυτό ακριβώς που έχει στο μυαλό του ο Τράμπ. Αποφάσισαν να τον αρπάξουν από τα α@@@α και να τον ρίξουν από το βάθρο-όπως θα έλεγαν οι φεμινίστριες που αγωνίστηκαν για τη 19η Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ