- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πολάκης διαψεύδει τον εαυτό του: «Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα με μία καρκινοπαθή»
Είπε ότι η διαπλοκή τον πυροβολεί με 45άρια
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιτίθεται στα ΜΜΕ και αυτή τη φορά κατάφερε να διαψεύσει ακόμα και τον εαυτό του.
Ο Πολάκης μιλώντας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην περίπτωση που κατά την επίσκεψη του στη Σύρο αρνήθηκε να ακούσει μια καρκινοπαθή γυναίκα που ήθελε να του εξηγήσει το πρόβλημά της. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο οποίο ο υπουργός ακούγεται να λέει στη γυναίκα «δεν μπορώ» και αυτή να του επιτίθεται φραστικά.
«Χθες το βράδυ για να μπορέσει το ιδιωτικό παραμάγαζο να γίνει μια αξονική χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας. Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα με μία καρκινοπαθή», είπε και συνέχισε: «Έχουμε πόλεμο».
Παράλληλα έκανε και καταγγελία λέγοντας ότι: «Η γυναίκα μου δέχεται πόλεμο του στυλ πάρε μαύρα ειδάλλως θα χάσεις τον άντρα σου. Να τελειώνει η κλάψα», και πρόσθεσε «το κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε. Δεν πρόκειται για ένα σύστημα ριζωμένο στη διαπλοκή να σου πει περάστε, θα σε πυροβολούν με 45άρια».
«Βρήκαμε αυτή τη σαπίλα, τι θα βάλουμε στη θέση της;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία για δυο λόγους: γιατί έσπασε το συμβόλαιο των προηγούμενων 40 χρόνων και επειδή βρέθηκε μια εξουσία με τον Αλέξη και είπε πάμε να κυβερνήσουμε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.