Πολιτικη & Οικονομια

Ο Πολάκης διαψεύδει τον εαυτό του: «Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα με μία καρκινοπαθή»

Είπε ότι η διαπλοκή τον πυροβολεί με 45άρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327542-676921.jpg
ΑΠΕ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιτίθεται στα ΜΜΕ και αυτή τη φορά κατάφερε να διαψεύσει ακόμα και τον εαυτό του. 

Ο Πολάκης μιλώντας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην περίπτωση που κατά την επίσκεψη του στη Σύρο αρνήθηκε να ακούσει μια καρκινοπαθή γυναίκα που ήθελε να του εξηγήσει το πρόβλημά της. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο οποίο ο υπουργός ακούγεται να λέει στη γυναίκα «δεν μπορώ» και αυτή να του επιτίθεται φραστικά.

«Χθες το βράδυ για να μπορέσει το ιδιωτικό παραμάγαζο να γίνει μια αξονική χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας. Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα με μία καρκινοπαθή», είπε και συνέχισε: «Έχουμε πόλεμο».

Παράλληλα έκανε και καταγγελία λέγοντας ότι: «Η γυναίκα μου δέχεται πόλεμο του στυλ πάρε μαύρα ειδάλλως θα χάσεις τον άντρα σου. Να τελειώνει η κλάψα», και πρόσθεσε «το κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε. Δεν πρόκειται για ένα σύστημα ριζωμένο στη διαπλοκή να σου πει περάστε, θα σε πυροβολούν με 45άρια».

«Βρήκαμε αυτή τη σαπίλα, τι θα βάλουμε στη θέση της;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία για δυο λόγους: γιατί έσπασε το συμβόλαιο των προηγούμενων 40 χρόνων και επειδή βρέθηκε μια εξουσία με τον Αλέξη και είπε πάμε να κυβερνήσουμε».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ