- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
«Ο κ. Κατρούγκαλος νομοθέτησε χθες αυτά που ξόρκιζε πριν από λίγους μήνες. Τότε πουλούσε ευαισθησία (μαζί με τα ψέματά του). Σήμερα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά τα λόγια χάνουν τη σημασία τους όταν μιλούν οι αριθμοί. Και δεν μιλούν επεξεργασμένοι αριθμοί στατιστικής, που ως γνωστόν είναι ο καλύτερος τρόπος για να πει κανείς ψέματα, αλλά απόλυτοι αριθμοί» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
Και συνεχίζει:
Με το τελευταίο νομοσχέδιο:
- H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 15/10/2016 για όλους τους αγρότες την εισφορά για τον κλάδο υγείας από 3,61% σε 6,95% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 3,61% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).
- H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 1/1/2017 για όλους τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες και νέους επιστήμονες την εισφορά στον κλάδο υγείας από 4,87% σε 6,95% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 4,87% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).
- H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 1/1/2017 για τους ιδιοκτήτες μικρών μονάδων τουριστικών καταλυμάτων την εισφορά στον κλάδο κύριας σύνταξης από 14% σε 20% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 14% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).
- Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μειώνει για όλους τους ασφαλισμένους το ποσό έκπτωσης για την καταβολή άπαξ του ποσού εξαγοράς πλασματικών ετών ασφάλισης από 15% επί του συνόλου του ποσού σε 2% κατ’ έτος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.