Πολιτικη & Οικονομια

Γεννηματά: «Με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316935-625041.jpg

«Με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία συνεχάρη για την εκλογή του τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ.. Για την εκλογική διαδικασία στην αξιωματική αντιπολίτευση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «είναι σημαντικό το γεγονός ότι η συντηρητική παράταξη επέλεξε για δεύτερη φορά να εκλέξει τον αρχηγό της με τη συμμετοχή της βάσης της, τη συμμετοχή των πολιτών της κοινωνίας».

Στη συνέχεια η κ. Γεννηματά χρέωσε και στην κυβέρνηση ότι εφαρμόζει καθημερινά νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις «με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ασφαλιστικό». «Εμείς», είπε, «έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να δυναμώσουμε το δικό μας σπίτι που είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και σε αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβω άμεσα νέες πρωτοβουλίες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY