- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ομαλά η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ (video)
Ο Καραμανλής ψήφισε αλλά δεν μίλησε, ενώ στην αξία των υποψηφίων στάθηκε ο κ. Πλακιωτάκης
Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα. Στα Χανιά ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής Μιχάλης Λαγουδάκης, τόνισε ότι «σε όλα τα εκλογικά τμήματα έχουν προσέλθει κανονικά τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και η διαδικασία εξελίσσεται απολύτως ομαλά, ενώ υπάρχει και ροή ψηφοφόρων». Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων υπάρχουν 14 εκλογικά τμήματα εκ των οποίων δύο βρίσκονται στην πόλη των Χανίων. Οι εκλογείς είναι 5.271 δηλαδή όσοι είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο της διαδικασίας.
«Και οι δύο υποψήφιοι είναι άξιοι και ικανοί», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ., Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης. Αμφότεροι, συνέχισε ο κ. Πλακιωτάκης, έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να αναδιοργανώσουν τη Ν.Δ. και να κερδίσουν τον Αλέξη Τσίπρα. «Σήμερα ολοκληρώνουμε τη διαδικασία ώστε να κάνουμε τη Ν.Δ. μία μεγάλη, δυνατή, σύγχρονη ευρωπαϊκή δύναμη» πρόσθεσε και κατέληξε: «Με τη συμμετοχή μας διασφαλίζουμε την πορεία της παράταξης στο μέλλον.»
Κανονικά εξελίσσεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, δηλώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι πρόεδροι των τριών νομαρχιακών εφορευτικών επιτροπών.
Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε στην Θεσσαλονίκη
Στα γραφεία της Ε' Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης, ο προκάτοχος του Βάκης Φραντζής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κι άλλα μέλη και στελέχη του κόμματος που αντάλλαξαν χειραψίες και ευχές για το νέο χρόνο. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν προέβη σε δηλώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.