Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές στη ΝΔ: Έπεσε ξανά το σύστημα εξαιτίας της παράτασης

Η Vodafone το είχε προγραμματίσει έως τις 19.00

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με το σύστημα ηλεκτρονικής διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ παρουσιάστηκε μετά τις 19:00.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε προσωρινά λίγο μετά τις 7 το βράδυ, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, λόγω τεχνικού προβλήματος στη Vodafone που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση των εκλογών.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται στο γεγονός ότι το σύστημα της εταιρείας ήταν προγραμματισμένο να λειτουργήσει μέχρι τις 7 το απόγευμα, όταν και θα έκλειναν οι κάλπες, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ωστόσο, η παράταση μίας ώρας που δόθηκε, προκειμένου να μπορέσει να ψηφίσει όλος ο κόσμος που πήγε μαζικά στις κάλπες, φαίνεται ότι δημιούργησε τεχνικά προβλήματα, τα οποία γίνετια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν.

Πάντως σημειώνεται ότι μέχρι τότε περισσότεροι από 370.000 ψηφοφόροι είχαν προσέλθει και ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές και γίνονται προσπάθειες να επανέλθει το σύστημα όσον το δυνατό πιο σύντομα, καθώς αρκετοί ψηφοφόροι περιμένουν για να ψηφίσουν, έχοντας σχηματίσει ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα.