- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μεϊμαράκης: Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει
«Η κυβέρνηση ζητά από την βουλή να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, τον πρώτο τελικά δήθεν αριστερό προϋπολογισμό. Δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ πιστεύουν ότι αυτός ο προϋπολογισμός μπορεί να βγει», δήλωσε από το βήμα της βουλής ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι η πολιτική απάτη της κυβέρνησης αποκαλύπτεται.
«Υπάρχει σε αυτό τον προϋπολογισμό έστω ίχνος πολιτικής συνέπειας, κοινωνικής ευαισθησίας; Υπάρχει έστω μία από τις υποσχέσεις που δώσατε προεκλογικά που να γίνετε πράξη;», αναρωτήθηκε ο Βαγγέλης Μείμαράκης, ενώ συμπλήρωσε ότι δύο είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό τον προϋπολογισμό. Φόροι και περικοπές.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, βιαζόταν να προχωρήσει σε εκλογές ώστε να προλάβει να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και χαρακτήρισε τα στελέχη της κυβέρνησης «πιο τροικανούς και από τους τροικανούς»
«Άλλο εθνική συνεννόηση που ζητούσαμε πάντοτε, άλλο συναίνεση και άλλο στήριξη» ξεκαθάρισε.
«Συνεννόηση δεν γίνεται με ύβρεις και εκβιασμούς και με το να αποκαλείτε τους πολιτικούς αρχηγούς σκυλιά. Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει» υπογράμμισε.
«Εγώ προσωπικά δεν ψηφίζω κανένα νέο μέτρο και το ίδιο θα κάνει πιστεύω και η ΝΔ» τόνισε χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.