- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Εγώ θέλω έναν πρόεδρο που να μιλάει καλά αγγλικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα «γαλλικά» που ξεστομίζονται μεταξύ των στελεχών της Ν.Δ.
«Εγώ θέλω έναν πρόεδρο που να μιλάει καλά αγγλικά, κάτι απαραίτητο όταν κάνουμε διεθνείς επαφές», απάντησε χαμογελώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί στα «γαλλικά» που έχουν ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα μεταξύ στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. «Πάντα μπορούν να ειπωθούν δύο κουβέντες παραπάνω», πρόσθεσε και τόνισε ότι η χώρα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, «το μέλημά μας πρέπει να είναι πως η κεντροδεξιά θα προτείνει μία πειστική εναλλακτική λύση και όχι ποιος μίλησε γαλλικά, κινέζικα ή αραβικά».
Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για το «φιάσκο» της εκλογικής διαδικασίας την περασμένη Κυριακή και τόνισε ότι δεν υπήρξε δόλος ή σαμποτάζ, αλλά «διοικητική ανικανότητα». Το ενδεχόμενο του σαμποτάζ υπαινίχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Mega.
«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπήρξε σαμποτάζ. Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό. Δεν είμαι σε θέση να πω πότε. Όταν θα γίνουν, θα γίνουν με τρόπο αδιάβλητο, θα γίνουν με το σωστό τρόπο», απάντησε, σημειώνοντας ακόμη ότι δεν θα δεχόταν να αλλάξει η διαδικασία. «Δεν βλέπω δόλο. Βλέπω διοικητική ανικανότητα», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.