Πολιτικη & Οικονομια

Τα Tweets του Forrest Gump 341

(Μέλος της επιτροπής αγώνα για τη βελτίωση της ταχύτητας των φωτοκυττάρων στις δημόσιες βρύσες με αυτόματη λειτουργία)

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 341
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
13507-30204.jpg

Το αιώνιο φιλοσοφικό ερώτημα της γκαντεμιάς: Βλέπεις μια μαύρη γάτα έτοιμη να περάσει από μπροστά σου…

● …Για να την αποφύγεις, επιταχύνεις το βήμα σου χωρίς να προσέξεις. Και σε χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Ποιoς φταίει; 

● Αν απαντήσατε «η γάτα», σταματήστε αυτή τη στιγμή να διαβάζετε και τρέξτε να καταγγείλετε τον Τούρκο υπουργό Eπικρατείας που είπε ότι θα πτωχεύσουμε. Ή αναρτήστε στο Facebook τη διακήρυξη της «Σπίθας». Ή γράψτε ένα καινούργιο e-mail πτώχευσης για να το αναδημοσιεύσουν τα έγκριτα blogs. 

● Ή γραφτείτε στην ΕΣΗΕΑ. Το ίδιο κάνει. 

Πολιτικός-Παξινού: Ο πολιτικός που αφού πρώτα θρηνήσει για την έλλειψη ανάπτυξης (που είναι η μόνη λύση για την έξοδο από την κρίση κτλ.), στη συνέχεια μιλάει με γνήσιο πόνο για τη μείωση των προσλήψεων στο Δημόσιο. 

Σύμφωνα με την κλασική σχολή της Βιέννης, πρόκειται για την εξωτερίκευση της κραυγής απόγνωσης ενός ασθενούς που πάσχει από έλλειψη πίστης στους ανθρώπους και προχωρημένη κατάθλιψη.

● Αντίθετα, η σχολή Έρευνας και Ερμηνείας Μεταφυσικών Φαινομένων (Ε.Ε.Μ.Φ.) υποστηρίζει ότι κάποιος εξωγήινος πολιτισμός προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μας. 

● Ο Πάολο Κοέλιο, πάλι, αναφέρει σχετικά με το θέμα, στη μελέτη του «Το ποτάμι, ο Ταξιδιώτης και το Βουνό», ότι «στα αρχαία αραμαϊκά το “Extension” και το “Existence» ταυτίζονται”.

● Τέλος, το ινστιτούτο CERN σε ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι υπάρχει οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στο γνωστό πείραμα και στο συγκεκριμένο «Φαινόμενο της εξωπραγματικά υστερικής μπούκλας».

● Ναι, λέγεται και «Φαινόμενο των κυριακάτικων μαλλιών της Ζέτας Μακρυπούλια».

Ευτυχώς άρχισε να εκπέμπει ξανά το Alter! Μετάφραση: Θα ακουστεί δημοσίως ξανά, στα σοβαρά, η φράση: «Κύριε Τράγκα, πείτε μας την άποψή σας για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία». 

Συγνώμη, αλλά μια ξανθιά που βρίσκεται δεμένη σε ένα στύλο που σύντομα πρόκειται να πάρει φωτιά, γιατί δεν ονομάζεται Ζαν ντ’ Αρκ αλλά Λαμπάδα της Μπάρμπι;

● Και ποιες σκοτεινές δυνάμεις φιμώνουν τις θρησκευτικές οργανώσεις, που μένουν απαθείς μπροστά στην πρωτοφανή πρόκληση του Αντίχριστου-Jumbo; 

Ο οποίος σκοπεύει να πλημμυρίσει τις εκκλησίες το βράδυ της Ανάστασης με μια λαμπάδα που κάνει € 9,99; Δηλαδή το 66,6 αντεστραμμένο;   

Όχι, όταν λένε στις ειδήσεις ότι «οι κάτοικοι της Κερατέας έκλεισαν ξανά το δρόμο με μπάζα» δεν εννοούν ότι μάζεψαν όλους τους άσχημους της περιοχής και τους έβαλαν στο δρόμο.

Κι όμως, υπάρχει μια επαγγελματική τάξη, που απευθύνεται στους εργοδότες της και τους κατηγορεί ότι τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν τα MME για να παίρνουν δημόσια έργα, προμήθειες και δάνεια κτλ. 

● Δηλαδή, δίνει μια νέα διάσταση στην έννοια του αυτοξεμπροστιάσματος, παραδεχόμενη ότι τόσα χρόνια εν γνώσει της βοηθούσε αυτούς που την πλήρωναν να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους και δεν είχε κανένα πρόβλημα με την προέλευση των χρημάτων του μισθού της.  

● Επίσης η συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της χρησιμοποιώντας ύβρεις από ανώνυμα blogs και στη συνέχεια ολοφύρεται γιατί το επάγγελμά της περνάει κρίση. 

● Ναι, είναι οι ίδιοι που συνήθως βρίσκονται με το δάχτυλο προτεταμένο να αγορεύουν περί ηθικής, να επιτιμούν τους πάντες και να εκδίδουν διαρκώς καταδικαστικές αποφάσεις κατά πάντων.

● Πράγμα που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η θεατρινίστικη ηθικολογία και η υπερβολική αναφορά της λέξης «λειτούργημα» είναι για το λαμόγιο ό,τι το μουστάκι για τον κρυφό ομοφυλόφιλο.

Το αστείο είναι ότι η πλειοψηφία όσων επιτίθενται στο Θέατρο Τέχνης που παίζει το έργο για τον ΠΑΟΚ σιχαίνονται τους μετανάστες γιατί είναι Μουσουλμάνοι, άρα φανατικοί.

Θέατρο Χυτήριο: Το θέατρο που χτίστηκε ύστερα από δωρεά του Τηλέμαχου Χυτήρη.   

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας Καθαρίστρια καμαρινιών στην Εβδομάδα Μόδας, που αγωνιά να μην πετάξει κατά λάθος κάποιο «δημιουργικό» εκκεντρικό αξεσουάρ των ρούχων, θεωρώντας το απλό σκουπίδι.

Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για… 

«Παρμπριζοφυγαπόσταση»: Η αυξημένη απόσταση ασφαλείας που αφήνει ένας οδηγός από το μπροστινό του αυτοκίνητο στο φανάρι, ώστε σε περίπτωση που πλησιάσει κανένας Πακιστανός με το σφουγγάρι για τα τζάμια να υπάρχει το περιθώριο να προχωρήσει δείχνοντας ότι δεν θέλει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ