- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όταν η Θέμις έχανε τον Ρουπακιά, η Θάνου κυνηγούσε τον Τσακυράκη
Διάβασα ότι αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα...
Ακουσα ότι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου έστειλε επιστολές σε Ευρωπαίους συναδέλφους της για θέματα πολιτικής. Άκουσα ότι μήνυσε τον αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Σταύρο Τσακυράκη γιατί χαρακτήρισε την κίνηση αυτή αφελή. Άκουσα ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έβγαλε ανακοίνωση να την υπερασπιστεί. Άκουσα ότι η Πρόεδρος έστειλε επιστολή για να παρέμβει στο έργο του κοινοβουλίου που δεν εξελισσόταν σύμφωνα με τα γούστα της.
Σκέφτομαι, για να αφιερώνει τόσο χρόνο η κορυφή της δικαιοσύνης και το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για θέματα πολιτικής, ατομικής ευθιξίας και συντεχνιακής αλληλεγγύης, τα δικά τους θέματα, της δικαιοσύνης, θα τα έχουν λύσει. Τα βασικά, έστω, για τα οποία αναπόφευκτα είναι υπόλογο και το σώμα των δικαστών. Και μετά διάβασα ότι αποφυλακίστηκε ο Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, γιατί παρήλθε το ανώτατο όριο των 36 μηνών προφυλάκισης. Και σκέφτηκα πάλι ότι πολύ επιλεκτική ευαισθησία και ευθιξία έχουν κάποιοι. Αντί να φροντίσουν να κάνουν ό,τι πρέπει στον οίκο τους για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε μια αδίστακτη δολοφονία, ασχολούνται να κυνηγήσουν τον αγωνιστή της Δημοκρατίας γιατί τους έκανε κριτική. Μα βέβαια, όλα αυτά δεν αντέχουν στην κριτική.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.