- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όταν η Θέμις έχανε τον Ρουπακιά, η Θάνου κυνηγούσε τον Τσακυράκη
Διάβασα ότι αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα...
Ακουσα ότι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου έστειλε επιστολές σε Ευρωπαίους συναδέλφους της για θέματα πολιτικής. Άκουσα ότι μήνυσε τον αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Σταύρο Τσακυράκη γιατί χαρακτήρισε την κίνηση αυτή αφελή. Άκουσα ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έβγαλε ανακοίνωση να την υπερασπιστεί. Άκουσα ότι η Πρόεδρος έστειλε επιστολή για να παρέμβει στο έργο του κοινοβουλίου που δεν εξελισσόταν σύμφωνα με τα γούστα της.
Σκέφτομαι, για να αφιερώνει τόσο χρόνο η κορυφή της δικαιοσύνης και το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για θέματα πολιτικής, ατομικής ευθιξίας και συντεχνιακής αλληλεγγύης, τα δικά τους θέματα, της δικαιοσύνης, θα τα έχουν λύσει. Τα βασικά, έστω, για τα οποία αναπόφευκτα είναι υπόλογο και το σώμα των δικαστών. Και μετά διάβασα ότι αποφυλακίστηκε ο Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, γιατί παρήλθε το ανώτατο όριο των 36 μηνών προφυλάκισης. Και σκέφτηκα πάλι ότι πολύ επιλεκτική ευαισθησία και ευθιξία έχουν κάποιοι. Αντί να φροντίσουν να κάνουν ό,τι πρέπει στον οίκο τους για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε μια αδίστακτη δολοφονία, ασχολούνται να κυνηγήσουν τον αγωνιστή της Δημοκρατίας γιατί τους έκανε κριτική. Μα βέβαια, όλα αυτά δεν αντέχουν στην κριτική.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα φορολογικά κίνητρα και η μετακόμιση του billionaire
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η διαδικασία του ελέγχου ήδη ξεκίνησει
Πώς αξιολογούνται τα προγράμματα Μητσοτάκη, EΛ.Α.Σ και Ανδρουλάκη
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.