Πολιτικη & Οικονομια

Τα Tweets του Forrest Gump 324

(Μέλος του συλλόγου για να καθιερωθεί με νομοθετική ρύθμιση οι συσκευασίες για τα τρίγωνα σάντουιτς περιπτέρου να ανοίγουν από την πίσω πλευρά, όπου η κόρα κάνει γωνία)

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 324
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
10151-23163.jpg

Το παράδοξο της θρησκείας: οι Χρυσαυγίτες, που σιχαίνονται και πολεμάνε τους «Αμερικάνους Εβραιοσιωνιστές», την πέφτουν στους Μουσουλμάνους που προσεύχονται στην πλατεία Αττικής για την καταστροφή των «Αμερικάνων Εβραιοσιωνιστών». Δεν βγαίνει νόημα.

● Εκτός αν αυτοί που προσεύχονταν στην πλατεία Αττικής ήταν στην πραγματικότητα «Αμερικάνοι Εβραιοσιωνιστές» μεταμφιεσμένοι σε Μουσουλμάνους, που προσπαθούν να μπερδέψουν τους «Χρυσαυγίτες»!

● Δηλαδή να τους στρέψουν με ύπουλο τρόπο εναντίον των Μουσουλμάνων. Με τους οποίους οι Χρυσαυγίτες μοιράζονται το ίδιο πάθος για «ξύλο στους διαφωνούντες», για «πετροβολισμό αντιπάλων», για «κάψιμο βιβλίων» και γενικά για αγνό και καθαρό φανατισμό, που άλλωστε χωρίς αυτόν η ζωή δεν έχει «γούστο».

(Μάλιστα τώρα τελευταία προσπαθούν να πάρουν και το know how για το δημόσιο ραβδισμό όσων προδίδουν τα ιερά και τα όσια, και μαθαίνουν να διαβάζουν).

● Επιπλέον απόδειξη ότι οι Μουσουλμάνοι που προσευχήθηκαν στην πλατεία Αττικής, στην πραγματικότητα είναι μεταμφιεσμένοι Εβραίοι Σιωνιστές: τους υποστηρίζουν οι φιλελεύθεροι προοδευτικοί διανοούμενοι.

● Και ως γνωστόν, οι Έλληνες διανοούμενοι πιστεύουν στην ελευθερία, τη μόρφωση και τη λογική. Και δεν θα υπερασπίζονταν ποτέ κάποιους που θεωρούν αποδεκτό το κάψιμο των γυναικών για λόγους απιστίας, όπως οι Μουσουλμάνοι. Έτσι δεν είναι;

● Τελικό αδιάσειστο επιχείρημα ότι για την αναταραχή ανάμεσα σε Μουσουλμάνους και Χρυσαυγίτες φταίνε οι «Εβραιοσιωνιστές Αμερικάνοι»; Μα ως γνωστόν, οι Εβραίοι φταίνε για όλα!

Παρένθεση με σοβαρό συμπέρασμα για τα παραπάνω: η θρησκεία είναι όπως το πέος – είναι καλό να την έχεις. Είναι υπέροχο να είσαι περήφανος γι’ αυτήν. Αλλά δεν είναι σωστό να την επιδεικνύεις δημόσια. Και ούτε να την κουνάς μπροστά στη μούρη του άλλου ή να τη χώνεις με τη βία στο στόμα μικρών παιδιών.

Έκτακτη συμπληρωματική υπενθύμιση προς το δημοτικό σύμβουλο της «Χρυσής Αυγής» (με δήθεν «μια-που-το-έφερε-η-κουβέντα» ύφος): κάποιος που από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται πολύ κοντά σας, έχει αποκαλέσει κάποιον άλλον «γελοία πατσαβούρα της Βέρμαχτ». Επιληφθείτε! (Σχνιέ, σχνιέ, σχνιέ…)

● Οι υπόλοιποι ας πάρουμε ποπ-κορν και ας περιμένουμε.

● Κάθε χρόνος από τη ζωή που περνάει κάποιος μέσα στα κομματικά γραφεία, μετράει σε κλίμακα σκύλου. Δηλαδή υπολογίζεται επί επτά.

● Αυτό είναι η πιο λογική απάντηση στην ερώτηση που ακολουθεί: γιατί ο 36χρονος Αλέξης Τσίπρας ακούγεται και μοιάζει πιο ηλικιωμένος από τον 68χρονο Γιάννη Μπουτάρη;

● Τι συνδέει τον Αντώνη Σαμαρά με την Τατιάνα Στεφανίδου;

● Απάντηση: το ίδιο που συνδέει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ με τις μεσημεριανές εκπομπές.

● Δηλαδή: και οι μεν και οι δε κολακεύουν τους «πελάτες» (που έχουν πάντα δίκιο), μην τους φύγουν.

● Και οι μεν και οι δε έχουν φτάσει σε σημείο να τσακώνονται μεταξύ τους για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον.

● Και οι μεν και οι δε έχασαν μέσα στα τελευταία χρόνια τα 2/3 του κοινού τους, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να ενδιαφέρονται πια για το προϊόν τους.

● Και παρ’ όλα αυτά, ακόμα τσακώνονται τελείως σοβαρά για το πόσες ποσοστιαίες μονάδες διαφορά έχουν μεταξύ τους.

● Άσχετο, αλλά αυτές τις δημοσκοπήσεις που τους έβγαζαν όλους 50-50 τα κανάλια τις πλήρωσαν κανονικά;  

Τα Tweets του Forrest Gump 324 1) Τα μαθηματικά του μανικιού: τα φούτερ χωρίς μανίκι του Τάσου Σωφρονίου +Τα μανίκια χωρίς φούτερ του Λάκη Γαβαλά (από την επίδειξη LAK) = Ένα κανονικό, πλήρες ρημάδι ρούχο.(from @ElizaBenveniste)

Τα Tweets του Forrest Gump 324 2) Η κορυφαία στιγμή των εκλογών: οι «Μπουταρικοί» διακόπτουν με τους πανηγυρισμούς τους τις δηλώσεις Βενιζέλου.

Τα Tweets του Forrest Gump 324 3) Lia: η Λία Χατζηπάνου δεν είναι απλώς μια κοσμική. Είναι μια Πυθία!

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας: Φοροτεχνικός του Θανάση Λάλα.

 

nikos.zachariadis@gmail.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ