Κοινωνια

Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στις Σέρρες

Ισχυρίζεται πως είναι αθώος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στις Σέρρες

Στις φυλακές Νιγρίτας οδηγείται ο 36χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στις Σέρρες, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η απολογία του και εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκισή του.

Ο κατηγορούμενος είχε μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών λίγο μετά τις 14:00, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση, ωστόσο η διαδικασία κατέληξε στην έκδοση εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς του, με την επιβαρυντική αναφορά ότι η πράξη φέρεται να τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία και να υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει το έγκλημα. Σημειώνεται ότι η προφυλάκιση αποτελεί προσωρινό δικονομικό μέτρο και δεν προδικάζει την ενοχή του, η οποία θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη.