Κοινωνια

Στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ: Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις - Τι είπε η Δημογλίδου

Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έτοιμη να προχωρήσει σε νέες συλλήψεις η Αστυνομία για τα στημένα στο ελληνικό μπάσκετ, σύμφωνα με την κα Δημογλίδου

Για όλα τα νεότερα από την πολύκροτη υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου σήμερα Παρασκευή 23/10.

«Εμείς ουσιαστικά πραγματοποιήσαμε τις συλλήψεις, καθώς η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα. Δεν ενεπλάκη κάποια υπηρεσία της αστυνομίας» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Βέβαια, καταλαβαίνετε ότι από τη στιγμή που έχουμε κατασχέσει χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα αλλά και κινητά τηλέφωνα, αναμένουμε από εδώ και πέρα εντολές από τον αρμόδιο ανακριτή για το αν θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε κάποια ανακριτική πράξη, είτε αυτή είναι άρση είτε επεξεργασία των κινητών τηλεφώνων στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες συλλήψεις για στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. είπε ότι τα πρώτα έξι εντάλματα σύλληψης εκτελέστηκαν άμεσα και δεν αποκλείει να συλληφθούν και άλλα άτομα, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί από τον αρμόδιο ανακριτή.

«Τα εντάλματα σύλληψης αφορούσαν αυτά τα έξι άτομα. Έξι εντάλματα μας δόθηκαν. Θα πραγματοποιήσουμε και άλλες συλλήψεις, σε περίπτωση που ζητηθεί φυσικά» κατέληξε η κα Δημογλίδου.