- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ρόδος: Τραυματίστηκε και ο σύζυγος της 58χρονης τουρίστριας που σκοτώθηκε από κεραυνό
Ελαφρά τραυματίστηκε και ο 62χρονος σύζυγος της 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας που έχασε τη ζωή της σήμερα, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό στην περιοχή «Λοθιάρικα», κοντά στη Λάρδο, στη νότια Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο Γερμανοί τουρίστες είχαν έρθει στη Ρόδο για διακοπές πριν από μερικές ημέρες. Την ώρα του περιστατικού περπατούσαν κοντά στην παραλία, σε αμμώδες έδαφος, όταν τους χτύπησε ο κεραυνός. Από τις πρώτες εκτιμήσεις, πρέπει να ήταν βρεγμένοι, καθώς λίγα λεπτά πριν κολυμπούσαν.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο η 58χρονη ήταν ήδη χωρίς σφυγμό. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 62χρονο σύζυγό της.